Ismét a Samsungra támaszkodik az Apple

Almás Pletykák   |   2016.12.05 - 10:53   |   Írta: L Ferenc   |   4469
05. dec Ismét a Samsungra támaszkodik az Apple

A két nagy rivális a jelek szerint ismét kiválóan együtt tud dolgozni egymással.

Az elmúlt években számtalan konfliktus alakult ki a világ két legnagyobb okostelefon gyártója, a dél-koreai Samsung és az amerikai Apple között, miközben a két rivális a színfalak mögött általában remekül együtt tud dolgozni egymással. Nem lesz ez másképp az érkezőben lévő, vadonatúj, jubileumi iPhone-ok kapcsán sem.

Nyílt titok, hogy az Apple az iPhone tizedik születésnapját az eddigiektől gyökeresen eltérő, új almás mobilokkal kívánja megünnepelni, így aztán szinte már teljesen biztosra vehető, hogy a 2017-es iPhone 8-asok közül legalább az egyikben nem konvencionális TFT LCD, hanem hatalmas kontasztarányú, OLED technológiájú érintőkijelző kap helyet. Koreai lapértesülések szerint ezeket a paneleket a Samsung Display szállítja majd az Apple számára, sőt a Samsung Display partnereinél, a Samsung Electro-Mechanics-nél, az Interflexnél és a BH-nál már meg is kezdődött az új iPhone kijelzőkhöz való különböző alkatrészek gyártása. 

Várakozások szerint a Samsung jövőre mintegy 60-70 millió OLED panelt szállít majd az iPhone-okba. Az almás mobilokba szánt, új kijelzők összeszerelése a Samsung vietnámi gyárában történik majd, az első szállítmányok pedig várhatóan 2017 második negyedévében fognak megérkezni az Apple-höz. 

Kapcsolódó cikkek:
10-féle iPhone 8 prototípust tesztelnek
iPhone 7 teszt női szemmel – Szöszi módra
2016-ban is az iPhone a legnépszerűbb karácsonyi ajándék



Kommentek megjelenítése