Mókás karakterek táncolnak az Apple.com-on

Alkalmazások - Játékok   |   2020.02.07 - 13:13   |   Írta: Kosztalma   |   1093
07. feb Mókás karakterek táncolnak az Apple.com-on

Az Apple a napokban módosította a főoldalát vicces animációkkal, amik a cég előfizetéses játékplatformjára hívják fel a figyelmet.

Találkozhatunk ugráló robottal, kocsival száguldozó Sonic-kal és egyéb más mókás karakterekkel, így hirdetve az Apple Arcade szolgáltatást.

Az Apple Arcade egy tavaly szeptemberben indult előfizetéses játékszolgáltatás az Apple-től, mely egy fix havidíjért cserébe egy rakás játékot tesz elérhetővé az Apple összes modern platformján.

Most az Apple.com, tehát a cég USA-beli főoldala mókás animációkkal hívja fel a figyelmet a szolgáltatásra. Még ha nem is érdekel az egész, érdemes ellátogatnod az oldalra, mert az Apple webdesignerei tényleg nagyot alkottak.

A legutóbbi 2020 Q1-es negyedévi jelentés közlésekor az Apple vezérigazgatója, Tim Cook azt mondta, hogy az Apple Arcade jól indult, de nem fedte fel, hogy hányan iratkoztak fel a szolgáltatásra.

Épp ezért ez a kis reklám nem feltétlenül azt jelenti, hogy senkit se érdekel az Apple Arcade, csak azt, hogy a cég szeretné, ha többen figyelnének fel rá. És ezekkel az animációkkal szerintem ezt prímán sikerült elérniük.

Neked hogy tetszik az Apple új főoldala?

Kapcsolódó cikkek:

Forrás: szifon.com


Kommentek megjelenítése