Az iGlass 4-ik születésnapja alkalmából 40% kedvezménnyel kedveskedik nektek!

Tippek és trükkök   |   2020.05.04 - 20:15   |   Írta: H.A   |   1761
04. máj Az iGlass 4-ik születésnapja alkalmából 40% kedvezménnyel kedveskedik nektek!

Kis hazánk kedvenc iPhone-os kiegészítőmárkája erre a hétre majdnem megfelezte az összes árcéduláját. 

Az iGlass immáron négy éve van töretlenül jelen a magyar piacon, ez idő alatt pedig számtalanszor bizonyították már rátermettségüket: régebbi termékeik szinte klasszikusokká váltak a magyar iPhone-felhasználók körében, és az újak is mindig jelesre vizsgáztak. Éppen ezért nyugodt szívvel tudjuk ajánlani őket: üvegfóliáik és tokjaik számtalan telefont mentettek már meg a korai halál karmai közül, az iGlass Cable pedig önmagában megoldotta az iPhone-birtoklás legkényelmetlenebb részét, a gyenge szellőtől rongyosra foszló kábelek használatát. 

A mostaninál jobb alkalom pedig nemigen lesz arra, hogy felfrissítsétek a telefonjaitokat egy új fóliával vagy tokkal: az iGlass ugyanis minden vásárlásra 40% kedvezményt ad köszönetként, hogy ilyen hosszú ideje kitartotok mellettük. Időtök is van bőven kitalálni, hogy mit szeretnétek, az akció a cikk megjelenésétől (hétfő este 9) vasárnap estig fog tartani, úgyhogy nem kell elkapkodni a döntést. Ha pedig megvan, mire lenne szükségetek, nincs is más teendő, mint felmenni az iGlass oldalára, összeállítani a kosarat, 

majd fizetéskor beírni a “szülinap” kuponkódot (kisbetűvel, idézőjel nélkül), és már lejjebb is esett a végösszeg nem kevesebb, mint 40%-kal. 

Az összes iGlass termékre vonatkozik a leárazás, tehát az alábbiak közül válogathattok: 

 

iGlass Standard, Double, 3D Round, Pro

Ezeket szinte már be sem kell mutatni, hiszen valamilyen formában lassan minden iPhone-tulaj találkozott már az iGlass üvegfóliáival. Viszont ha nem tudjátok, melyik lenne a legmegfelelőbb nektek, itt egy kis segítség: ha egyszerű, de mégis megbízható védelemre van szükségetek, akkor ott az iGlass Standard, viszont ha az nem elég, akkor választható az extra erős, dupla edzett üvegből készült iGlass Double. Az iGlass 3D Round ugyanezt az extra erősséget garantálja, de mellette a kijelző teljes egészét lefedi, még a sarkokba is lehajlik, a kellemetlen ütődések elkerülése végett. Ha pedig csak az üvegfóliák királyával elégszetek meg, akkor nincs jobb választás az iGlass Prónál, ami minden eddig felsorolt funkciót tud, de mindent jobban: kimagaslóan karc- és ütésálló, szinte észrevehetetlen módon simul a telefonra, ráadásul a legjobb, hogy 365 napos kijelzőcsere garancia él rá, magyarul ha sikerülne betörni a kijelzőt a fólia megvásárlását követő egy éven belül, akkor az iGlass állja a kijelző cseréjét! Nincs más, aki ennyire bízna a saját termékeiben, a Pro pedig tőletek is kiérdemli a bizalmat. 

 

 

iGlass Case

Az iGlass Case nem elég, hogy simán megvédi a telefon hátát és oldalait az esésektől, de enyhén előrehajló kialakítása miatt még a képernyőt is védi, akár arccal lefelé is letehető az iPhone az asztalra, nem fog összekarcolódni. Már ingyenes gravírozási lehetőség is elérhető hozzá (épp úgy, ahogy az Apple-től vásárolt AirPods-oknál), így még egyedibbé lehet tenni a tokot. Sőt, már elérhető az iGlass Leather Case, ami a prémium anyaghasználata mellett is biztos védelmet nyújt, akárcsak a kistestvére. Időtálló dizájnja sosem fog kimenni a divatból, ráadásul jóval olcsóbb, mint az Apple változata, így aki felsőbb kategóriás tokalternatívát keres, az most megtalálta a legjobbat. 

 

 

iGlass Cable 

Ahogy már említettem, az iGlass Cable megoldja a legidegesítőbb problémát, amivel minden iPhone-tulajnak szembe kell néznie: az Apple által mellékelt gyári kábeleket, pontosabban a szinte nemlétező strapabírásukat. Leggyakrabban egy évet sem húznak ki rojtosodás és elromlás nélkül, az iGlass Cable-lel viszont ezt nem áll fent, hiszem fonott dizájnja miatt nem fog foszlani, és olyan strapabíró, hogy akár fára lehet mászni vele, az elszakadásnak még csak a gondolata sem fog felmerülni.

 

 

iGlass 3D Round Apple Watch

Bár a legtöbben erre nem gondolnak, az Apple okosóráinak is kijár a megfelelő védelem, hiszen egy rossz mozdulat vagy ejtés után hiszitek vagy sem, de az Apple Watch is simán darabokra hullik. A 3D Rounded üvegfólia Watch-ra tervezett verziója ezt gátolja meg, és nyújtja ugyanazokat a funkciókat, mint nagyobb, telefonra tervezett testvére.

 

 

iGlass Hungary

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése