Itt a vége, bezárja a kapuit az iMagazin.hu

Tech Hírek   |   2020.05.04 - 13:49   |   Írta: H.A   |   4079
04. máj Itt a vége, bezárja a kapuit az iMagazin.hu

7 évnyi köszönet és a jövő. Utolsó cikkem az iMagazinon.

Sziasztok!

Ez a nap is eljött. Az iSTYLE döntése értelmében mostantól házon belül fogják megoldani az Apple-lel kapcsolatos tartalom írását, ezért az iMagazin mostantól nem fog frissülni. Itt az idő, hogy köszönetet mondjunk, és elmondjuk, hogyan juthatsz ezentúl a legfrissebb és legjobb Apple tartalmakhoz!

Mindent köszönünk!

Az iMagazin 2014 április elsején indult, de cseppet sem tekinthetünk rá tréfaként. Az elmúlt 7 évben elértük, hogy sokezer ember mindennapjának része legyen nálunk olvasni a legfrissebb Apple hírekről. Igazi kemény mag alakult ki, akiknek komoly véleménye és tudása van a termékekről, és mindig készen állnak arra, hogy szóljanak, ha helyesírási hibát vétenénk. :) Elsősorban nektek szeretném megköszönni az elmúlt éveket, mert ha ti nem vagytok, az egész iMagazin értelmetlen lett volna.

Egy ilyen sikeres projekthez természetesen kellett egy jó alap. Köszönettel tartozom TG-nek, aki az ötlettől a megvalósításig végig támogatta a projektet, és előttünk is kinyitotta az ajtót 2016-ben. Köszönettel tartozom Handrásnak, aki a nevét (személyes brandjét) adta induláskor az iMagazin mögé, ezzel pedig meg is alapozta, hogy egy hiteles és látogatott forrás legyen az első naptól kezdve. Rengeteget tanultam közös beszélgetéseink alatt, amit sosem fogok elfelejteni! És persze Lacinak (Red) is, aki végig támogatott és segített a háttérben megannyi feladatban. Ha fele akkor munkabírásom lenne, mint neki, nem itt tartanék!

Nem maradhat ki a sorból Donát és Patrik, akikkel nekivágtunk a feladatnak. Hordon végül több mint 1500 cikket írt nektek, ami nem kevés (Csak Red közelíti meg 1400-zal). Voltak gyengék? Igen. Voltak zseniálisan jók? Szerintem igen, és a számok és visszajelzések alapján szerintetek is. Pat 900 feletti cikket ontott ki magából, aminek jó része kezdőknek szóló tipp volt. Reméljük, sok-sok az Apple ökoszisztémával ismerkedőnek segítettünk vele!

Köszönöm az iSTYLE-nak, hogy 7 éven át fenntartotta az iMagazint, ezzel megannyi embernek munkát biztosítva, és tömegek számára tette szerethetőbbé és még könnyebben használhatóvá az Apple termékeit.

És persze köszönöm a mostani csapatnak (akiket nem említek név szerint, nehogy elbízzák maguk), akikkel öröm a mindennapos munka, és remélem ez sokáig így marad még. Mert nem állunk le, mi ezt szeretjük csinálni, akár hobbiként is. Na de hogyan tovább?

Nem állunk le!

Az iMagazin leállítása nem azt jelenti, hogy az iSTYLE nem szolgáltat számotokra továbbra is tartalmat. Erre a felület a továbbiakban az iSTYLE blog lesz, amit jelen tudomásom szerint az iSTYLE munkatársai fognak írni. Hogy ne üresen induljon, mi feltöltöttük rá az iMagazin legjobb tartalmait, és sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban!

Mi pedig egy saját, független projektet indítunk, ami az Apple hírek mellett kiterjed mindenre, ami a tech hatalmas témakörével kapcsolatos. Továbbra is azt gondolom, hogy az Apple termékei a legjobb kütyük, de az elmúlt években sokszor éreztem, hogy engem és a többieket is érdekelnek más területek is, ami nem férne el az iMagazin koncepciójába. Ezért az IThon.hu egy kicsit más irányt jelölt ki.

Mindkét felületet ajánlom rendszeres fogyasztásra. Maradjatok kritikusok, szeressük együtt a tech világot, élvezzük a mindennapokban az Apple eszközök nyújtotta kényelmet!

Üdv,
Kalló Viktor

Forrás: iMagazin.hu


Kommentek megjelenítése