GoPro HERO 8 Black unboxing [videó]

Tesztek   |   2019.11.30 - 23:23   |   Írta: ARPII   |   3895
30. nov GoPro HERO 8 Black unboxing [videó]

Az idei modell is elég ütős lett.

 

A GoPro mindig is egy meghatározó cég volt az akciókamerák terén, sőt volt hogy ők voltak az egyetlenek. Mostanában viszont már mindenki gyárt ilyet, így össze kell magukat szedni. Legfőképpen a DJI Osmo Action jelent számukra konkurenciát, amitől van is félnivalójuk. Ahogy én észrevettem az évek során, a 4-es modell után kicsit elfogyott a lendület, és jó pár évig nem is jött vissza. A már említett DJI kamera kellett hozzá, hogy a Hero 7, majd most a Hero 8 ismét egy olyan eszköz legyen, ami előtt az ember megáll, és elgondolkozik rajta hogy ezt érdemes lenne megvenni.

A csomagolásunk ismét csak elképesztő, dizájnos és informatív egyszerre. Láthatjuk a tavaly bemutatott Hypersmooth továbbfejlesztett változatát, a 4K 60 fps felvételi lehetőséget, és a 10 m-es vízállóságot, amihez már a 7-esnél sem volt szükségünk külön tokra.

Nade vegyük is ki ezt a szépséget a dobozából. Azt kell mondjam a GoPro-nál megint odafigyelnek arra, hogy mit szeretnének a vásárlóik. Emlékszem pár éve rengeteg YouTuber használt ilyen kamerát vlogolásra, vagy egyéb más videókhoz, mivel menő volt, ha GoPro-d volt, és a minősége is nagyon jó volt annak idején. Azonban a kép mellett mindig is eltörpült a hang, emiatt sokan nem szerették ezt a kis eszközt, most viszont sokat javítottak rajta, ami tényleg elég jó lett. Sőt ha ez nem lenne elég, akkor külön mikrofont, kihajtható kijelzőt, és egyéb nyalánkságokat aggathatunk rá, amivel egy nagyon tetszetős darabbá válhat bármelyik vloggernek akár egy kisebb DSLR-el szemben is. Hiszen ne felejtsük el, hogy vízálló, az új félig gumis, félig kemény műanyag ház miatt rendkívül strapabíró, és nem mellékesen simán elfér a zsebünkben. A digitális lencséknek hála, pedig megválaszthatjuk, hogy mit szeretnénk, hogy benne legyen a képbe, és a keskeny módban teljesen eltűnik a GoPro-ra jellemző hordó effektusos nyújtott kép.

Összességében nekem nagyon tetszik a kamera, én a Hero 3 Black-emről biztosan erre váltanék, egy 7-esről viszont már vakarnám a fejem, hogy ez vajon megéri-e majd azt az árat. Mindenesetre ha Nektek is megtetszett ez a kis kamera, akkor a Style boltban Ti is beszerezhetitek magatoknak, valamint Nálunk is megtaláljátok egyéb más GoPro termék és kiegészítővel együtt.

 

Forrás: HasználtAndroid.hu

 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése