Az Apple kiadta 2019-es karácsonyi reklámját

Videók   |   2019.11.28 - 13:47   |   Írta: Kosztalma   |   1587
28. nov Az Apple kiadta 2019-es karácsonyi reklámját

Az Apple idei karácsonyi reklámvideója is szívhez szólóra sikerült.

Az Apple minden évben a karácsony közeledtével készít egy rövid, szívhez szóló reklámot, mely emlékeztet minket arra, milyen sok jó dologra használhatóak a cég termékei.

Idén az „A Meglepetés” (The Surprise) című videó példát mutat arra, hogy két kislány kezében mire képes egy iPad.

A videó két civakodó testvérrel kezdődik, akik a karácsonyi családlátogatásnál nehezen bírják, hogy egy autóban vagy egy repülőn kell utazniuk, amíg apukájuk oda nem adja nekik az iPad-et, hogy le tudják foglalni magukat.

Miután azonban megérkezik a család a nagypapához, a lányok elkezdenek egy ajándékot készíteni neki, mely egy Keynote prezentáció lesz. A prezentációban pedig emlékeztetik a nagypapát arra, hogy a nagymama halála után is számíthat a családjára.

Még az elején gondolhatnád azt, hogy az iPad szerepe csak annyi lesz, hogy a gyerekek ne zavarják a szülőket, de végül kiderül, hogy valójában a technológia segítségével könnyebben ki tudják fejezni magukat és talán tudnak segíteni a gyász folyamatában is.

Ez egészen hasonló az Apple 2013-as karácsonyi reklámjához, mely szerintem valahogy jobban meg tudta valósítani az ötletet:

Neked hogy tetszett az Apple idei karácsonyi reklámja?

Forrás: Szifon.com


Kommentek megjelenítése