Mától rendelhető a legújabb iPhone

Tech Hírek   |   2022.03.11 - 08:28   |   Írta: L Ferenc   |   855
11. márc Mától rendelhető a legújabb iPhone

Az Apple ma délutántól vesz fel rendeléseket az új SE-re.

Az Apple 2016-ban dobta piacra az eredeti iPhone SE-t, mellyel azoknak a vásárlóknak kívánt kedvezni, akik kompakt méretben szerettek volna vásárolni egy belül csúcskategóriás hardverű új okostelefont. A készülék hatalmas siker lett, de az utódjára igen sokat kellett várni: a második generációs SE csak 2020 tavaszán tűnt fel a színen és azóta is kapható.

A harmadik nekifutásra szerencsére nem négy, hanem csak két évet kellett várnunk, az Apple ugyanis néhány napja hivatalosan is leleplezte a 2022-es új iPhone SE-t, melyre mától lehet leadni előrendeléseket. Az előrendelési folyamat egész konkrétan ma 14:00-kor kezdődik meg, és az első készülékeket egy héttel később, március 18-án lehet majd kézbe venni. Ugyancsak ma délután startol el a zöld iPhone 13 mini és iPhone 13, illetve az alpesi zöld iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max előrendelési folyamata. 

Az iPhone SE külseje változatlan maradt és a kijelző is maradt IPS LCD technológiájú, illetve 4,7 colos képátlójú. A legfontosabb változást a 13-as sorozatú iPhone-okból ismerős nagyteljesítményű A15-ös chipkészlet jelenti, ami mellett az eddigi 3 helyett immár 4 GB RAM található, ezenkívül pedig a továbbfejlesztett képalkotó rendszer mellett sem mehetünk el szó nélkül. 

Az immár teljes körű 5G kompatibilitást élvező, illetve IP67-es szintű por- és vízállóságot felvonultató új iPhone SE éjfekete, csillagfény, illetve vörös színekben támad. Az újdonság 64 GB flashmemóriás alapmodellje 195 ezer forinton nyit, a 128 GB-os középső verzióért 215 ezer forintot kérnek el, a 256 GB-os csúcsmodell pedig 255 ezer forintot kóstál. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése