Melyik iPhone-ok a legnépszerűbbek?

Tech Hírek   |   2021.07.16 - 10:52   |   Írta: L Ferenc   |   1194
16. júl Melyik iPhone-ok a legnépszerűbbek?

Lássuk, hogy mely almás mobilok fogynak legjobban!

A 12-es iPhone-ok immár 9 hónapja velünk vannak, a vadonatúj 13-es készülékek pedig várhatóan 2 hónap múlva fognak bemutatkozni. Joggal merülhet fel a kérdés egyesekben, hogy mostanság mely almás mobilok fogynak a legjobban - jövünk a válaszokkal.

A Consumer Intelligence Research Partners legfrissebb amerikai felmérése szerint az elmúlt hetekben-hónapokban a jelenleg elérhető legnagyobb tudású és egyben legdrágább iPhone, a 12 Pro Max volt a legnépszerűbb a vásárlók körében, de nincs egyedül a dobogón, ugyanis felállhat mellé az eggyel korábbi fejlesztésű és jelentősen olcsóbb iPhone 11. Ennek a két készüléknek 23-23 százalékra tehető a házon belüli piaci részesedése. 

Az iPhone 12 mini, az iPhone 12, az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max kombinált piacrésze mintegy 63 százalékra tehető. Nem meglepő módon a mára már enyhén öregecskévé vált iPhone XR nem igazán fogy, mindössze 5 százalékos részedesét tudhat magáénak. 

Az viszont már meglepőbb, hogy a kompakt méretben igen komoly tudást felvonultató iPhone 12 mini is mindössze 5 százalékon áll. Ennek a készüléknek szeptemberben iPhone 13 mini néven érkezik az utódja, de a legfrissebb pletykák arról szólnak, hogy a vártnál gyengébb szereplés miatt 2022-ben már egész biztosan nem jön majd iPhone 14 mini.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése