Itt a megoldás, ha túl drágák az Apple termékek

Tech Hírek   |   2020.06.09 - 09:05   |   Írta: L Ferenc   |   2208
09. jún Itt a megoldás, ha túl drágák az Apple termékek

Az almás logós gyártó új kamatmentes részletfizetési lehetőséget vezet be.

Az Apple különböző termékeit sok mindenért lehet szeretni. Van aki a megbízhatóság, van aki a divatos külső és van aki a fürge működés miatt vásárol ilyen készülékeket, a messze átlagon felüli árak miatt viszont kevesen tudják őszintén szeretni az amerikai gyártót. Hamarosan azonban elérhető lesz egy új lehetőség, melynek révén az eddigi elérhetetlen árú Apple újdonságokat is viszonylag könnyen meg lehet szerezni.

Az Apple termékeit a Bloomberg hírügynökség értesülései alapján a közeljövőben már nem feltétlenül kell egy összegben a vásárlás pillanatában kifizetni, hanem lehetőség lesz a vásárlást követő havi lebontásban történő fizetésre is. A házon belüli részletfizetéshez semmilyen banki ügyintézést sem kell lefolytatni, ráadásul a törlesztés minden esetben kamatmentes. 

A részletfizetési lehetőséget azok vehetik igénybe, akik rendelkeznek Apple Carddal. Az általuk megvásárolt termék ellenértékét havi lebontásban vonja majd le az Apple, és természetesen minden papírmentesen, elektronikusan zajlik majd. 

A nagyobb értékű termékeket, így például az iPhone okostelefonokat, az iPad tableteket, a Mac számítógépeket és az XDR monitorokat a tervek szerint 12 hónap alatt kell majd kifizetni, az AirPodsokhoz, a HomePodokhoz és az Apple TV-khez hasonló olcsóbb termékek esetében pedig 6 hónapos részletfizetési lehetőség áll majd rendelkezésre. 

Emlékezetes, hogy az Apple tavaly március végén jelentette be az Apple Cardot, ami nem más, mint egy az amerikai vállalat által tavaly augusztusban kibocsátott hitelkártya. A Goldman Sachs és a MasterCard segítségével kiadott kártyát iPhone-on, az Apple pénztárca alkalmazásában, a Walletben lehet igényelni. Az Apple Card első körben az Egyesült Államokban vált elérhetővé, de az Apple tervei szerint hamarosan világszerte igényelni lehet majd. 

Maga a hitelkártya az Apple-től megszokott minimalista stílust képviseli. A titánból készült kártyán csak a tulajdonos neve és az Apple logója látható, és csak akkor kell elővenni, ha valaki a biztonságos mobilfizetést nem támogató boltban szeretne vásárolni. 

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése