Ezentúl veled lehetnek kedvenc zeneszámaid az amerikai repülőjáratokon!

Tech Hírek   |   2019.02.09 - 16:39   |   Írta: Imelda.H   |   1580
09. feb Ezentúl veled lehetnek kedvenc zeneszámaid az amerikai repülőjáratokon!

Az Apple Music előfizetők több, mint 50 millió zeneszámot, lejátszási listát és videót játszhatnak le Wi-Fi hálózaton keresztül az American Airlines légitársaság gépein.

Az Apple Music 2015-ben startolt, a fejlesztők pedig azóta is minden erejükkel azon vannak, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki a zenei streamingszolgáltatásból. 2019 február 1-jétől minden Apple Music előfizető utas élvezheti a több, mint 50 millió zeneszámot, lejátszási listát és videoklippet repülés közben, melyet az alkalmazás nyújt.

Apple Music használat az American Airlines gépein

A szolgáltatás az American Airlines azon belföldi járatain érhető el, melyek Viasat műholdas Wi-Fi-vel vannak felszerelve. Ezzel a szolgáltatással az American Airlines vált az első olyan kereskedelmi légitársasággá, amely a levegőben is kizárólagos hozzáférést tesz lehetővé az Apple Music alkalmazáshoz, vezeték nélküli internetes kapcsolaton keresztül.

„A legtöbb utas számára kedvenc dalaik hallgatása repülés közben legalább annyira fontos, mint bármi, amit bőröndükbe csomagolnak” – mondta Oliver Schusser, az Apple Music alelnöke.

Hozzátette, hogy az Apple Music új szolgáltatásával kifejezetten örülnek annak, hogy a felhasználók immáron több helyen élvezhetik az általuk preferált zeneszámokat. Az alkalmazásra előfizetők repülés közben hallgathatják a kedvenc zeneszerzőik által kreált slágereket, ezt a tevékenységet pedig ugyanúgy offline módban is folytathatják, miközben hátradőlnek és relaxált állapotban élvezik az utat és a kilátást.

Apple Music offline streamelés

„Vendégeink a lehető legjobban szeretik kihasználni az időt repülés közben. Ez az oka annak, hogy gyorsabb Wi-Fi hálózatba és különböző szórakozási lehetőségekbe fektetünk, és ezért is vagyunk izgatottak hogy az Apple Music-ot több ügyfeleinknek bemutathassuk”- mondta Janelle Anderson, az American Airlines marketing alelnöke.  

zenehallgatás repülőgépen

Úgy tűnik, az Apple Music nagy tempóban igyekszik felzárkózni a Spotify streamingszolgáltató nyomába, ugyanis az Apple zenei alkalmazása legutóbb mintegy 50 millió előfizetőt számlált. A Spotify ezzel szemben 87 millió felhasználóról számolt be, viszont tekintve, hogy az Apple az utóbbi egy évben összességében több előfizetőt vonzott magához, mint a Spotify, az utóbbinak jobb lesz felkötnie gatyáját!

Forrás: AppleRider

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése