Megküzdenétek egy aligátorral egy iPhone-ért?

Tech Hírek   |   2016.07.07 - 21:53   |   Írta: Pausch Rita   |   2823
07. júl Megküzdenétek egy aligátorral egy iPhone-ért?

Néha érdemesebb elengedni a dolgokat…

Kínából már érkezett olyan hír, miszerint a szegényebb tartományokban már azzal is megpróbálkozott néhány elvetemült iPhone rajongó, hogy a veséjüket eladva jussanak egy iPhone 6s árához...

Ám olyanról még nem hallottunk, hogy valaki egy aligátorral szállt volna szembe visszaszerezni a telefonját. Na, most már hallhatunk!

Egy floridai pár abba a nem éppen kellemes helyzetbe csöppent, hogy egy helyes kis hüllőről készített Facebook stream közben egyszerűen elejtették a készüléküket. A 24 éves Anthony Larrimore és élettársa, Laciey D’Agostino ezentúl feltehetően kétszer is meggondolják, hogy miről akarnak élő közvetítést adni a közösségi médiában a követőiknek… Vagy inkább mégsem. Ahogy megesett, pontosabban leesett a telefon, ugyanis szenzációt szimatolva neki is láttak dokumentálni – természetesen egy másik készülékkel –, hogy miként szerzik vissza a porul járt iPhone-t.

Az aligátor maga is megörült a derült égből érkező áldásnak és úgy döntött, hogy lecsap rá, mielőtt kijön az új modell… Ezzel persze kissé megizzasztva a gondatlan eredeti tulajdonosokat, akik aligha hivatkozhattak volna a helyi hatóságoknál a készülékük IMEI-számára az új tulajdonossal szemben.

 Minden jó, ha jó a vége… Nos, esetünkben keserédes a végeredmény. A pár azt mondta, azért akarták ennyire visszaszerezni az iPhone-t, hogy a családi képeik ne vesszenek el, többek között a tíz hónapos kisfiúkról készültek. Miután az aligátor úgy döntött, hogy inkább az Androidot részesíti előnyben és hazament a vízálló Samsungjáért, a párnak sikerült megkaparintani a pórul járt eszközt, de nagyjából annyit ért, mint egy mocsári kavics…

Az alábbi videóban láthatjuk az esetet:

Forrás: News-Press 

Kapcsolódó cikk:
Látogatóban a titkos Alma gyárban
Így csalnak Kínában az alkalmazásokkal!
iPhone-ra cserélte a gyermekét



Kommentek megjelenítése