iPhone-ra cserélte a gyermekét

AlmaBlogger   |   2016.03.10 - 11:08   |   Írta: Pausch Rita   |   3275
10. márc iPhone-ra cserélte a gyermekét

Egy kínai férfi eladta a 18 napos kislányát, hogy iPhone-t vehessen.

Bíróság elé került Kínában egy fiatal férfi, mert eladta kislányát. Annyi pénzt (kb. egymillió forintnak megfelelő összeg) akart szerezni a 19 éves A. Duan, hogy vehessen magának egy új motorbiciklit és egy iPhone-t.

A férfi a QQ kínai közösségi cseten tette közzé az ajánlatát és ütötte nyélbe az üzletet a kicsi anyukájának a hozzájárulása nélkül. A vásárló pedig a nővérének szeretett volna egy kisbabát venni.

A gyermek édesanyja még kiskorú volt, amikor a kicsi megfogant, mikor pedig azt megtudta, mit tett a baba apukája, olyan mérges lett, hogy maga mögött hagyta a várost és a rendőrség egy évig körözte, mire megtalálták.

A nő azt mondta, hogy mivel őt magát is örökbe fogadták, és a szülővárosában több gyereket is eladtak a szülei, mert nem tudták vállalni a felnevelésüket, ezért nem tudta, hogy ez törvénytelen.

Mindkét szülő börtönbüntetésre számíthat, pedig a bíró döntésénél mérlegelte a család kiemelkedően rossz anyagi hátterét. A. Duant 3 év börtönbüntetésre ítélték, míg az anyuka két és fél évet kapott. Mivel pedig a szülők semmilyen szempontból sincsenek abban a helyzetben, hogy maguk neveljék a gyermeküket, a vásárló felnevelheti a babát.

Ez azért nem csak a márkahűség határán megy túl!  

Forrás: Cult of Mac

Kapcsolódó cikk:
Egy újszülött, két eladott iPhone



Kommentek megjelenítése