A Twitterre is beköltöznek a matricák!

Tech Hírek   |   2016.06.27 - 22:54   |   Írta: Pausch Rita   |   3032
27. jún A Twitterre is beköltöznek a matricák!

Nemsokára matricás képeket is csiripelhetünk.

Mostantól sokkal szórakoztatóbb lesz képeket közzétenni a Twitteren! Vége az unalmas fotóknak, vége az előzetes szerkesztgetésnek, hamarosan benyomulnak a matricák egy újabb közösségi felületre.

A virtuális matricák köztudottan népszerűek a felhasználók körében. Elég az üzenőappokra, a Facebookra, a Snapchatre, vagy arra gondolni, hogy az Apple is tervbe vette, hogy beköltözteti ezeket a mókás képecskéket az Üzenetekbe. Népszerűségéből adódóan a matricázás jó üzlet is. Tavaly a Line platform közel 268 millió dollárt tapsolt össze csak a matrica csomagjaival. Tehát egyértelmű, hogy a közösségi oldalakon egyszerűen elengedhetetlen a matricázás.

Egyes vélemények szerint a Twitter kicsit későn száll be a buliba, de talán éppen ezért igyekeznek némi extrát nyújtani a felhasználóknak, például, hogy a matricáik is kereshetőek lesznek. Ezt nagyjából úgy kell elképzelni, mintha a matrica egy hashtagként üzemelne. Az adott képecskére kattintva megjeleníthetőek lesznek más tweetek, amikben más felhasználók szintén ugyanazt a grafikát használták képeiken.

 

A Twitteren a mai nappal kezdődik a matrica áradat, de még nem lesz mindenhol elérhető a szolgáltatás, néhány hétbe is beletelik, mire hozzáférhetővé válik mindenkinek. Egyelőre fizetős matricákról nincs szó, de azért nem elképzelhetetlen, hogy ezek megjelenésére is lehet majd számítani a jövőben.  

Forrás: Cult of Mac

Kapcsolódó cikk: 
Töltsd meg a telefonod emojikkal!
Hogyan kapcsoljuk ki az új Facebook hangulatjeleket?
iOS 10 újdonságok
Emoji Fordító



Kommentek megjelenítése