Izgalmas új iPhone pletykák érkeztek

Almás Pletykák   |   2019.04.08 - 20:58   |   Írta: SzavaRicsi   |   5840
08. ápr Izgalmas új iPhone pletykák érkeztek

Méretek, kamerák és gyorstöltés - meglepő infókat hozott a Macotakara az idei iPhone-okról.

Három hátlapi kamerával, és 6,1 hüvelyeks OLED kijelzővel érkezhet a tavalyi iPhone XS utódja - írja a 9to5Mac a japán Macotakarára hivatkozva. Az amerikai szakoldal figyelmeztet, hogy elég légből kapottnak tűnik a japánok információja, ám a Macotakra elvileg a beszállítóktól értesült, az oldal pedig gyakran közöl pontosnak bizonyuló pletykákat.

A XS utódja ezzel ugyanakkora kijelzőt „viselne”, mint a tavalyi LCD kijelzős XR, de a vélhetően vékonyabb kávák miatt a telefon maga bizonyára néhány milliméterrel kisebb lenne. Vastagságra azoban éppen, hogy meghízhatnak ezek az iPhone-ok. A Macotakara szerint ugyanis az eddigi legnagyobb szenzorok kerülnek idén az iPhone-ok kamerarendszerébe, és azért, hogy ne ugorjon ki még jobban a kamerák háza a mobil hátlapjáról, az Apple néhány tizedmilliméterrel megvastagítja a mobilokat.

A Macotakara ezzel úgy jósolja, hogy mind az idei kisebbik, mind a nagyobbik OLED-es iPhone triplakamerás rendszerrel érkezik majd. Ming-Chi Kuo és a Wall Street Journal szerint ezzel szemben a harmadik kamera csak a XS Max utódjára kerülhet fel 2019-ben.

Azt pontosan nem tudjuk, hogy a Macotakara továbbra is tartja-e azt az információját, miszerint a kisebbik OLED-es iPhone esetében csak a nagyobb tárhellyel szerelt változatok kapják meg a harmadik kamerát.

Az egyre több pletyka ellenére arról még mindig keveset beszélnek, hogy mire használhatjuk majd az érkező harmadik kamerát. Korábban több szakoldal lehozta, hogy az iPhone egy 3D-s mélységérzékelő szenzorral gyarapítaná az iPhone-ok hátlapját, de a Bloomberg legfrissebb elemzése szerint az Apple vár még a 3D-s szenzorral, és a triplakamerás iPhone-ok az erősebb zoomképességekre és nagyobb látómezőre lesznek kihegyezve.

A Macotakara továbbá azt is elmondta, hogy a forrásai szerint az Apple idén még ragaszkodik a Lightning csatlakozóhoz, ám végre 18W-os gyorstöltőt csomagol majd a dobozokba. A cupertinóiak mobiljai már az iPhone 8 óta támogatják a gyorstöltést, de az Apple azóta is a hagyományosnak mondható USB A kábelt adja a mobilok mellé, egy 5W-os töltő társaságában.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése