Számos izgalmas új Apple termék jön 2019-ben

Almás Pletykák   |   2018.06.26 - 10:04   |   Írta: L Ferenc   |   3683
26. jún Számos izgalmas új Apple termék jön 2019-ben

Lássuk, hogy mik a legfrissebb pletykák az almás logós gyártó hardveres újdonságai kapcsán!

Az Apple kínálatában számos különböző Beats márkájú audió termék található, de az amerikai vállalat a közeljövőben egyre nagyobb figyelmet kíván szentelni az Apple márkás audió kiegészítőknek is. Jól értesült források szerint jövőre érkezik az AirPods fülhallgató új verziója, az Apple első fejhallgatója és az újgenerációs HomePod is.

Az új AirPod várhatóan kiváló minőségű zajszűrő technológiával lesz ellátva és valamilyen szintű vízállóságot is kap. Úszni előreláthatólag nem lehet majd vele, de egy komolyabb zápor egész biztosan nem tesz majd kárt benne. Az Apple ezenkívül javítani kíván az AirPod és a hozzá csatlakoztatott eszközök kapcsolatának minőségén, és elképzelhető, hogy pulzusmérőt is szerelnek majd a fülesbe. Ennek persze megkérik majd az árát, vagyis az új prémium AirPod egyértelműen drágább lesz az elődjénél. 

Az Apple első sajátmárkás fejhallgatója a Beats termékek fölé lesz pozicionálva és elsősorban a Bose és Sennheiser termékekkel kell majd harcba szállnia. A fejlett zajszűrő megoldás szinte teljesen biztosra vehető, és ez az újdonság kis szerencsével akár még idén napvilágot láthat.

A HomePod 2 viszont egész biztosan 2019-ben jön csak, és egyelőre lényegében semmilyen konkrétumot nem lehet tudni róla.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése