11. feb Elfüstölő és széteső AirPods fülhallgatót vizsgál az Apple

Elfüstölő és széteső AirPods fülhallgatót vizsgál az Apple

Tech Hírek           2018.02.11 - 18:09           Írta: Máté Gergő           1999

Egy floridai férfi jelezte, hogy az egyik AirPods fülhallgatója füsölni kezdett miközben zenét hallgatott.

A WFLA értesülése szerint a tampai Jason Colon éppen a helyi edzőteremben volt, amikor hirtelen gomolygó füstöt tapasztalt az AirPods fülhallgatójából.

Colon elmondása alapján amikor rájött, hogy a füst az AirPods-ból jön, gyorsan kivette őket a füléből, majd a kondigépre helyezte és elment segítséget kérni. Mire visszaért az AirPods szétesett és égési nyomokat talált rajta.

"Ez már akkor is így nézett ki. Szétpattant. Nem láttam amikor megtörtént, de ez azt jelenti, hogy megégett. Láthatod rajta az égési nyomokat" - mondta Colon.

Colon később örült a döntésének, hogy a füstölő AirPods fülhallgatót eltávolította a füléből - ellenkező esetben megsérülhetett volna.

"Nem tudom mi történt volna a fülemmel. De biztosra veszem, hogy ha benne hagyom, akkor megégett volna a fülem" - vélekedett a floridai férfi.

Egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan mi okozta a problémát, Colon szerint az akkumulátor hibásodhatott meg. A WLFA szerint az Apple megkezdte az ügy kivizsgálását és felvették a kapcsolatot Colon-nal:

Ő nem tudja, hogy mi történt pontosan a jobboldali fülhallgatójával, de úgy véli a másik megégett. Egy Apple szóvivő szerint megpróbálják felvenni a kapcsolatot Colon-nal, aki aggódik, mert a vele történtek esetleg másokkal is megismétlődhetnek.

Ez nem az első eset, hogy egy Apple termék ilyen problémák miatt címlapra kerül. Persze az is lehetséges, hogy egyedi esetről van szó, nem pedig egy típushibáról.

Az almás vállalat bölcsen teszi, ha minél alaposabb vizsgálatot indít az ügyben.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek: 
Hozzászólások

Több Apple hír
24. feb

Ma lenne 63 éves Steve Jobs - Itt van 5 érdekes tény az életéből

Apple hírek

Nem végezte el az egyetemet, majdnem buddhista szerzetes lett, ki lehet Ő?

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben