Elfüstölő és széteső AirPods fülhallgatót vizsgál az Apple

Tech Hírek   |   2018.02.11 - 18:09   |   Írta: Máté Gergő   |   3262
11. feb Elfüstölő és széteső AirPods fülhallgatót vizsgál az Apple

Egy floridai férfi jelezte, hogy az egyik AirPods fülhallgatója füsölni kezdett miközben zenét hallgatott.

A WFLA értesülése szerint a tampai Jason Colon éppen a helyi edzőteremben volt, amikor hirtelen gomolygó füstöt tapasztalt az AirPods fülhallgatójából.

Colon elmondása alapján amikor rájött, hogy a füst az AirPods-ból jön, gyorsan kivette őket a füléből, majd a kondigépre helyezte és elment segítséget kérni. Mire visszaért az AirPods szétesett és égési nyomokat talált rajta.

"Ez már akkor is így nézett ki. Szétpattant. Nem láttam amikor megtörtént, de ez azt jelenti, hogy megégett. Láthatod rajta az égési nyomokat" - mondta Colon.

Colon később örült a döntésének, hogy a füstölő AirPods fülhallgatót eltávolította a füléből - ellenkező esetben megsérülhetett volna.

"Nem tudom mi történt volna a fülemmel. De biztosra veszem, hogy ha benne hagyom, akkor megégett volna a fülem" - vélekedett a floridai férfi.

Egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan mi okozta a problémát, Colon szerint az akkumulátor hibásodhatott meg. A WLFA szerint az Apple megkezdte az ügy kivizsgálását és felvették a kapcsolatot Colon-nal:

Ő nem tudja, hogy mi történt pontosan a jobboldali fülhallgatójával, de úgy véli a másik megégett. Egy Apple szóvivő szerint megpróbálják felvenni a kapcsolatot Colon-nal, aki aggódik, mert a vele történtek esetleg másokkal is megismétlődhetnek.

Ez nem az első eset, hogy egy Apple termék ilyen problémák miatt címlapra kerül. Persze az is lehetséges, hogy egyedi esetről van szó, nem pedig egy típushibáról.

Az almás vállalat bölcsen teszi, ha minél alaposabb vizsgálatot indít az ügyben.

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése