Pletyka: Itt vannak a színes iPhone X első prototípusai

Almás Pletykák   |   2018.05.29 - 20:30   |   Írta: SzavaRicsi   |   4048
29. máj Pletyka: Itt vannak a színes iPhone X első prototípusai

Ezek lehetnek az első képek az iPhone X utódjáról?

Arról korábban is hallottunk már pletykákat, hogy idén színekkel újít az Apple. Ebben sokan egyetértenek, azt egyelőre viszont senkinek sem sikerült tisztáznia, hogy pontosan mely modelleknél érkeznek a színessé varázsolt házak.

Ugyanígy azt sem tudjuk pontosan, hogy milyen lesz az idei iPhone felhozatal. Az elmúlt évek során már egészen korán igen pontos pletykákkal bombáztak az elemzők, idén mégis rengeteg a kérdőjel.

A TechnoCodex lap, amely elsőkézből jutott a fenti képekhez, úgy ítéli, hogy azok az iPhone X utódairól készültek. A kamera és a mobil formája innen nézve teljesen azonos a mostani X-zel. Egyedül a hátlapokat öltöztették meglepő színekbe, illetve a szerényen megvillanó keret is arany behatást kelt.

Mindeközben mások szerint nem érkezhet ilyen színekben az iPhone X méltó utódja. Az Apple utolsó, igazán színes okosmobilja az 5c volt, amelynél a színek egyben a termék olcsóbb árát is jelölték. Ennek tekintetében egyesek az esetleges LCD paneles iPhone-okon számítanak hasonló hátlapokra.

Forrás: AppleRider

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése