Nagyobb zoom és több kamera az új iPhone-okban

Almás Pletykák   |   2018.05.30 - 09:40   |   Írta: L Ferenc   |   3622
30. máj Nagyobb zoom és több kamera az új iPhone-okban

A jelenleg még fejlesztés alatt álló új almás mobilokban minden korábbinál nagyobb tudású hátoldali képalkotó egység lesz.

Miközben még a 2018-as új iPhone-ok hivatalos leleplezésére is hónapokat kell várnunk, már most javában röpködnek a pletykák a jövőre érkező almás mobilokkal kapcsolatban. Először néhány hete lehetett hallani arról, hogy a 2019-es modellekbe kettő helyett már három kamera kerül hátulra, és ezen pletykákat erősítik meg a mostani legfrissebb híradások. 

Ezek szerint a jövő évi iPhone-ok közül legalább az egyikben három kamera kerül a hátoldalra. Az ily módon fejlett 3D képalkotásra alkalmas megoldás révén fejlett Augmented Reality, vagyis kiterjesztett valóság-alapú szolgáltatások lesznek igénybe vehetők. 

Ugyancsak komoly változás, hogy a három hátsó kamerás új iPhone-ok háromszoros optikai zoomot fognak biztosítani, vagyis távolabbi témák is könnyebben megörökíthetők lesznek velük, mint a mostani kétszeres nagyításra képes modellekkel. Hasonló megoldás egyébként a nemrégiben debütált Huawei P20 Próban található.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése