Videón az idei év iPhone-prototípusai

Almás Pletykák   |   2017.08.26 - 08:00   |   Írta: N Marcell   |   3973
26. aug Videón az idei év iPhone-prototípusai

Testközelből figyelhetjük a dummy-k összehasonlítását.

Már csak hetekre vagyunk a 2017-es év iPhone modelljeinek leleplezésétől, melyek közül az iPhone 8 keltette eddig a legnagyobb érdeklődést; sajnos a 7S és 7S Plus kevesebb figyelmet kapott. A Youtuber Danny Wignet ettől függetlenül beszerezte mindhárom modell dummy verzióját, és azzal a lendülettel össze is hasonlította őket egy videó keretein belül.

 

 

Mindhárom modell háta szokatlan módon üvegből készült el, Ming-Chi Kuo (és a KGI-s elemzők) szerint a vezeték nelküli töltés támogatásának érdekében. A 7 utódmodelljei megtartották a kamerák vízszintes kiosztását, azt viszont már hosszú ideje természetesnek vesszük, hogy az iPhone 8 kamerái függőleges elhelyezkedésre váltanak - minden bizonnyal az AR (beágyazott valóság) szükségleteit szem előtt tartva. A szóbeszédek szerint a színváltozatok száma összesen háromra csökken majd, köztük az eddig sosem látott "bronz arany"-ra.

A legfontosabb különbségek (a színváltozatok limitálásának ellenére) mégis az előlapon tűnnek fel. A 7S és 7S Plus valószínűleg szinte teljesen változatlan marad dizájn szempontjából, azonban a 8-as teljes ráncfelvarráson esett át a korábbi almás telefonokhoz képest. Hatalmas OLED-kijelző (amin mesésen festenek az appok), minimálisra csökkentett keretek - ha az Apple ezt az elképzelést választja, akkor a 8 kijelzőméret szempontjából veri majd az iPhone 7 Plus-t - a kisebb méret ellenére is. Spoiler: szinte biztos, hogy ez a befutó.

Bár eddig az Apple nem változtatott nagyobbakat az S modelleken az eredetikhez képest, idén valószínűleg nem ez lesz a helyzet. A teljes üveg hátlap egy változó tendenciát mutat: sokan még abban sem biztosak, hogy a ráncfelvarrott telefon az iPhone 7S nevet fogja-e kapni.

Az eddigiek alapján ez a legjobb videó, ami alapján kialakíthatunk magunkban valamiféle elképzelést a zászlóshajókról, amíg várjuk a megváltó keynote-ot. Szerencsére a 2017-es év iPhone-jait nemsokára már mi is szemügyre vehetjük: Jön, jön, jön az iPhone bemutató!

Forrás: AppleRider/9to5mac.com

Kapcsolódó cikkek:

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése