Jön, jön, jön az iPhone bemutató!

Almás Pletykák   |   2017.08.23 - 22:34   |   Írta: Pausch Rita   |   12328
23. aug Jön, jön, jön az iPhone bemutató!

Szeptember közepére várható a jubileumi iPhone 8 érkezése.

A francia Mac4Ever almás rajongói oldal tudni véli, mikor is mutatja be az Apple legújabb készülékeit. Biztos forrásokra hivatkozva a netes lap szeptember 12-ét jelölte meg, hogy a cupertinóiak lerántsák a leplet a 10 éves jubileumát ünneplő telefonkészülék legújabb modelljeiről.

A site szerint a mobilszolgáltatóknak már jelezték, hogy mikorra várható az Apple hivatalos bejelentése, mert a marketinggel és a kapcsolódó akciókkal fel kell addig készülniük.

Az Apple egyelőre nem adott ki sem közleményt, sem meghívókat nem küldött ki egy nagyszabású eseményre. Az amerikai és angol rajongói site-ok jövő hétre várják a hivatalos sajtómeghívókat, bár természetesen ez egyelőre csak egy tipp részükről.

A korábbi iPhone bemutatók dátumából következtetve a két legvalószínűbb időpont mindenképpen szeptember 6. vagy szeptember 12. A Mac4Ever ugyebár az utóbbi mellett voksol, illetve azt állítja, hogy ezt a szolgáltatóktól tudta meg. Ugyanakkor a 9to5Mac újságírója azért szkeptikus, amíg a hivatalos meghívók ezt meg nem erősítik.

Amennyiben igaznak bizonyul a dátum és az érkező OLED kijelzős iPhone 8, valamint a szintén várt, korábbi hagyományokat követő iPhone 7s és 7s Plus bemutatása 12-én történik, akkor előzetes kalkulációk alapján az USA-ban már 15-én megindulhat az előrendelés, és akár 22-én a forgalmazás is. Ugyanakkor talán olvasóinknak is rémlik, hogy többször is szó esett a várható elérhetőség csúszásáról. Ez pedig még csak szokatlan sem lenne. A tavaly megjelent kozmoszfekete készülékek Plus változatban eleve nem voltak kaphatók a kereskedelmi forgalomba kerülésük első napján. Csak azok vehettek át belőlük, akik előrendelték őket. Sőt, maguk a Plus készülékek egyéb színekben is villámgyorsan kifogytak az első napon, onnantól, hogy megvásárolhatók voltak.

A nagy kérdés, hogy Magyarországon akkor mikortól is lehet majd megvásárolni a készülékeket, egyelőre megválaszolatlan marad. Amennyiben a megszellőztetett dátum igaznak bizonyul és nem lesz nagy gond a készletekkel, akkor feltehetően október vége felé itthon is megindulhat a hivatalos forgalmazás.

Az egyetlen, amit viszont szinte biztosra vehetünk, az az, hogy a nagyszabású bemutató helye az újonnan felépített Steve Jobs előadóban lesz az Apple Parkban, a frissen felhúzott kampusz területén.

Forrás: AppleRider/ 9to5Mac

Kapcsolódó cikk:

MentésMentés


Kommentek megjelenítése