Kevesen akarnak vagyonokat fizetni egy iPhone 8-asért

Almás Pletykák   |   2017.08.14 - 10:03   |   Írta: L Ferenc   |   4589
14. aug Kevesen akarnak vagyonokat fizetni egy iPhone 8-asért

A csúcskategóriás új almás mobil nem lesz éppen olcsó, és nem mindenki tud vagy akar több százezer forintot fizetni érte.

Az Apple a jövő hónapban fogja leleplezni idei új okostelefonjait, az iPhone 7s-t, az iPhone 7s Plust és az iPhone 8-at. Míg az előbbi két modellben hagyományos LCD panel lesz, addig az abszolút high-end kategóriás iPhone 8-ban egy lényegében káva nélküli AMOLED érintőkijelző teljesít szolgálatot.

Nyílt titok, hogy az iPhone 8 drágább lesz az iPhone 7s modelleknél: jól értesült források szerint ez az első iPhone tizedik születésnapját ünneplő újdonság várhatóan 1000-1200 dolláros áron kerül majd forgalomba. Az iPhone 8-ra tömegek várnak, azonban más kérdés, hogy ennyi pénzt vajon mennyien lesznek hajlandóak kiadni egy új almás mobilért.

A Barclay's legfrissebb felmérése szerint a válaszadóknak alig 11 százaléka tud megbarátkozni az 1000 dollár feletti iPhone 8 árral, és a jelenleg iPhone-t használóknak is csak mintegy 18 százaléka hajlandó ennyi pénzt fizetni egy új iOS-es okostelefonért. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése