11. aug Érkezhet a bronz iPhone 8?

Érkezhet a bronz iPhone 8?

Almás pletykák           2017.08.11 - 07:22           Írta: N Marcell           5824

Egyre közelebb a megjelenés, egyre érdekesebbek a pletykák.

Szinte karnyújtásnyira van tőlünk az iPhone 8 bemutatója, és a napokban egy meglepő pletyka ütötte fel a fejét: az OLED kijelzős telefon akár szokatlan, fényes bronz/réz színárnyalattal is érkezhet. Ben Miller Twitteren osztott meg képeket a bronz dummy-ról, Benjamin Geskin pedig a saját maga által készített renderképeket posztolta.

Miller az 5.5 hüvelykes iPhone 7 Plus-szal is összehasonlítja a dummy-t, mintegy bizonyítékként, hogy a kisebb ház ellenére a nyolcas iPhone nagyobb képernyőfelületet biztosít. Így az új modell a Plus verzió előnyeit tudja biztosítani egy sokkal „kezelhetőbb” méretben. A teljes előlapos kijelző elképesztően nagy különbséget tesz.

 

 

Sokak szerint az Apple idén limitálja az iPhone-ok (mind a három ősszel megjelenő modell) színpalettáját mindössze a fekete-ezüst-arany/bronz triumvirátusra. Ha ez igaz, logikus lépés lenne a bronz modell keretét fehér helyett feketére festeni, így kreálva egy sokkal esztétikusabb megjelenést a telefon számára. Ha tényleg ez a helyzet, akkor Geskin dizájnja egy remek kiindulópont lehet számunkra.

 

 

Míg az OLED-kijelzős iPhone megkapja majd a friss, kerettelen kialakítást, a vele együtt megjelenő 4.7 és 5.5 hüvelykes modellek valószínűleg a korábbi csúcseszközök megszokott dizájnját követik majd – esetleges üveg hátlappal és vezeték nélküli töltéssel.

Forrás: 9to5mac.com    

Kapcsolódó cikkek:

MentésMentés


Hozzászólások

Több Apple hír
23. aug

Blocky Pirates・Ismerkedő

Alkalmazások & Játékok

A végtelennek tűnő Blocky sorozat új mérföldkőhöz érkezett.

Bővebben

23. aug

Kicsi a bors, de erős és olcsó: akciós az iPhone SE

Hardver hírek

Most a hivatalos listaárnál jelentősen olcsóbban vásárolhatunk refurbished kompakt iPhone-okat.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben