Kiszivárgott „használati utasítás” leplezheti le az iPhone 8 kinézetét

Almás Pletykák   |   2017.08.02 - 14:54   |   Írta: N Marcell   |   12191
02. aug Kiszivárgott „használati utasítás” leplezheti le az iPhone 8 kinézetét

A SIM-kártya behelyezését tanító ábra jelent meg a kínai fórumokon.

Akármennyire is el vagyunk árasztva iPhone 8 pletykákkal, mindig jön valami, ami újdonságot tud nyújtani a várva-várt telefonnal kapcsolatban. Most a Foxconn szerzett meg egy apró különlegességet, melyből sokkal több információ kiderülhet, mint azt először gondolnánk. Ebben az esetben nem egy egész alakos tervrajz, esetleg egy eddig ismeretlen alkatrész szivárgott ki; mindössze ahhoz a kártyához jutottunk hozzá, mely a SIM-egység elhelyezését tanítja az új felhasználóknak. 


Minden iPhone-tulajdonos találkozott már azzal a papírlappal, mely megmutatja, hol pattintható ki a SIM-hez tartozó apró alkatrész. Egy ilyen ábra tűnt fel a kínai Sina Weibo "fórumon", és bár igencsak hasonló az iPhone 7-hez járó példányhoz, természetesen a telefon dizánja nem maradt érintetlenül. Az pedig igazolja a korábbi feltételezéseket: teljes előlapos kijelző, hiányzó Home-gomb és az eszköz tetején lévő "bemetszés", ami a kemerának és a különféle szenzoroknak ad helyet.

 
A kép valódiságát senki sem tudja száz százalékig garantálni; csak akkor bizonyosodhatunk meg az eredetiségéről, mikor megérkeznek az első példányok a vásárlókhoz, és mindenki vethet egy mélyebb pillantást az új iPhone dobozába. Egy ilyen képet meglehetősen egyszerű hamisítani, viszont passzol a telefonról alkotott képünkbe, így az a legjobb, ha mindenki óvatosan kezeli az infót: nem kell készpénznek venni. Az iPhone 8 bemutatójára várhatóan valamikor szeptemberben kerül sor.

Forrás: AppleRider/Macrumors/RedmondPie


Kapcsolódó cikkek:

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése