Hiánycikk az AirPods!

Apple Hírek   |   2017.08.03 - 06:41   |   Írta: N Marcell   |   8291
03. aug Hiánycikk az AirPods!

Az Apple növeli a gyártási kapacitását az egyre nagyobb igény kiszolgálásának érdekében.

Van aki imádja, van aki szerint felesleges pénzkidobás: a tavaly megjelent AirPods vezeték nélküli fülhallgató bár megosztja az emberek véleményét, mégis hatalmas siker lett. Nem elég, hogy szinte minden tulajdonos elégedett vele, az igény egyszerűen túl nagy - az Apple nem tud eleget gyártani belőle. A hivatalos boltokban nagyon ritka a megfelelő méretű készlet, és akár heteket kell várni egy-egy rendelésre.


A napokban Tim Cook is megerősítette, hogy tudatában vannak az elmaradásnak - azt is hozzátette, hogy minden erejükkel az AirPods elérhetőségének javításán vannak (attól függetlenül, hogy eddig képtelenek voltak megfelelő mennyiséget szállítani). 

"Megnöveltük a gyártási kapacitásainkat az AirPods-ra vonatkozóan, és keményen dolgozunk azon, hogy minél hamarabb megérkezzenek a megrendelt példányok; ettől függetlenül egyelőre nem vagyunk képesek az igényeknek megfelelő menniységet szolgáltatni."

Cook külön kiemelte az AirPods sikerét a CreativeStrategies felmérésére hivatkozva; itt ugyanis 98%-os elégedettségi rátával végzett a vezeték nélküi füles.

Az viszont még mindig ködös, hogy mi okozza a hiányt. A rázós kezdet óta (két hónap csúszással kezdődött meg a forgalmazás) szinte folyamatosan kevés AirPods gördül le a futószalagokról. 

Forrás: 9to5mac.com

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése