Gondoltad volna, hogy az AirPods-hoz is lesz kiegészítő?

Hardver Hírek   |   2017.04.17 - 16:00   |   Írta: Pausch Rita   |   7984
17. ápr Gondoltad volna, hogy az AirPods-hoz is lesz kiegészítő?

Erre feltehetően kevesen számítottak, de mégis itt van egy AirPods tok és egész jó.

A Catalyst ötlete ugyan egyáltalán nem rossz a Verge riportere mégis teljes zavarral mutatta be ezt a terméket. Nézzük csak milyen is ez és miért is „fura”?

Már előrendelhető a Catalyst Case for AirPods, elnevezésű AirPods tok, ami a kis fehér dobozkánál megold néhány olyan gondot, amire azért az Apple nem biztos, hogy gondolt. A formatervezéskor szempont lehetett, hogy minél kisebb legyen és szép fényes is, de vajon Ive teamje mennyire tartotta szem előtt, hogy a felhasználó hova teszi vagy, hogy a dobozka mennyire karcolódik, mi lesz, ha vízbe ejtik a csúszós bevonata miatt, és hasonlók...

Jó, megszoktuk már, hogy Jobs szomorú távozása óta az almás cégnél könnyebben kötnek kompromisszumokat és a dizájn minden esetben előbbre való a hétköznapi felhasználás során esetlegesen keletkező károknál. Ez viszont magával vonta azt is, hogy a kiegészítőgyártók is betömhetnek apróbb réseket a termékeikkel.

A Catalyst AirPods toknál pontosan ez a helyzet. Ez a tok megoldja a felhasználók által igencsak hiányolt változatosságot a színekben, az eszköz vízállóságát, megoldja a sérülékenységét (pl. karcokkal szemben) és megoldja, hogy ne hagyja el a felhasználó az apró dobozkát. (Find My AirPods app ide vagy oda…) Sőt, még sötétben se hagyja el!

A kis szilikon tok több színben (verzióban?) is elérhető, köztük – már, ha ezt színnek nevezhetjük – fluoreszkáló változatban is. Vízálló és egy karabinerrel övre vagy táskára csatolható, így remek társ lehet bárkinek, aki sokat van mozgásban, közben szeret zenét hallgatni, de nem igazán szeretne folyton a táskájában turkálni. Míg a Verge riportere leragadt a gondolatnál, hogy a kiegészítő éjszakai mélytengeri búvárkodáshoz alkalmas csak, mi kicsit nyitottabban szemléljük. Szerintünk nagyszerű lehet hegymászáshoz, biciklizéshez, vagy bármilyen outdoor sportághoz, vagy csak egy sima rohanós naphoz a városban. Ráadásul a szilikon tokot még töltéshez sem kell lefejteni, mivel alul hagytak egy nyílást ilyen célra.

A termék már előrendelhető a gyártó oldalán 24,99 amerikai dollártól és a cég ígérete szerint már májustól szállítanak.

A Catalyst weboldala itt.

Kapcsolódó cikk:   
Az AirPods töltőtokján lehetne jack aljzat…
Strapateszten az Airpods – Egész jól bírja!
Fekete AirPods? Hajek ezt is megoldotta.



Kommentek megjelenítése