Lencsevégre kapták volna az új iPhone 8-at? [videó]

Almás Pletykák   |   2017.06.29 - 12:33   |   Írta: Pausch Rita   |   6897
29. jún Lencsevégre kapták volna az új iPhone 8-at? [videó]

Alig 3 hónapra vagyunk a várva várt, új iPhone bemutatótól, és már azt is tudni véljük, hogy milyen lesz a készülék…

A sok pletyka és állítólagos kiszivárogtatás után azért már kialakult a fejekben egy kép arról, hogy feltehetően mi várható a jubileumi iPhone készülékbe.

Most viszont az @OnLeaks and Tiger Mobiles közös erővel egy olyan szemléltető telefont, dummy modellt szervált valahonnan, amin az összes eddigi pletykált, és bekapcsolás nélkül is észrevehető változás együtt szerepel. Egy videót is készítettek a készülékről, íme:

 

 

Látható a szinte káva nélküli kijelző, amit felül csak az előlapi kamera és az érzékelők törnek meg. A hátoldalon a csillogó üvegbevonat, ami állítólag a vezeték nélküli töltést is segíti majd egyben az új készüléknél. Szintén hátul látható az immár vertikális elhelyezésű duál kamera, amit már-már 100%-os bizonyosságúnak vesznek néhányan.

A méretei a (kiszivárogtatott?) szemléltető készüléknek 144 mm × 71 mm × 7,5 mm, ami az iPhone 7 méreteihez (138,3 mm × 67,1 mm × 7,1 mm) képest nagyobb, az iPhone 7 Plus-hoz (158,2 mm × 77,9 mm × 7,3 mm) képest viszont használhatóan kisebb. Ez például szempont a kihívó Samsung Galaxy S8-hoz képest.

Ilyen szemléltető dummy-kat egyébként cégek szoktak használni. Például tok és egyéb kiegészítő gyártók, tehát nem teljesen kizárt, hogy valóban azt látjuk, ami jön. Ugyanakkor egyben az is lehetséges, hogy nem. Ugyanakkor kicsit gyanús lehetne a Touch ID érzékelő hiánya, bár arról is érkezett pletyka, hogy a kijelző alá rejtik és ugye az is nemrég derült ki, hogy a technológia elvileg már létezik. 

Nos, kedves Olvasók? Mit szólnátok, ha ez lenne a végleges dizájn?  

Forrás: AppleRider/ Redmond Pie

Kapcsolódó cikk:




Kommentek megjelenítése