A lehetséges iPhone 8, az iPhone 7 és Galaxy S8 mellett

Almás Pletykák   |   2017.05.31 - 18:28   |   Írta: Pausch Rita   |   4725
31. máj A lehetséges iPhone 8, az iPhone 7 és Galaxy S8 mellett

Többféle koncepciót és állítólagos prototípust láthattunk már, de valós készülékek mellé még nem kerültek.

Kitartóan érkeznek a „következő” iPhone-ról a pletykák, sőt már arról is folyik az értekezés, hogy az Apple már kiválasztotta a jubileumi készülék végső megjelenését.

A korábban megjelentekhez és leírtakhoz képest várható nagy újdonságról már jó ideje nem nagyon hallani. Az OLED kijelzőt például szinte már a zsebünkben érezhetjük, de állítólag a kijelzőbe integrált Touch ID-t is! (Kérlek, mérget azért még senki se vegyen rá!)

Az iDrop News azonban Benjamin Greskinnek köszönhetően csavart egy kicsit a történeten azzal, hogy megkísérli közelebb hozni a felhasználókhoz ezeket a kicsit felhőszerű pletykakészülékeket. Méghozzá úgy, hogy az egyik állítólagos új iPhone-t létező készülékek mellé „állította” vizuálisan.

Szóval, először láthatjuk a pletyka iPhone 8-at (vagy nevezzék, ahogy akarják) a legutóbbi almás és Samsung modellekkel fej, fej mellett.

Az érkező almás mobil pletykaméretei 144 × 71 × 7,7 mm. A valós iPhone 7 ehhez képest 138,3 × 67,1 × 7,1 mm, míg az iPhone 7 Plus 158,2 x 77,9 x 7,3 mm. Vagyis az új (majdnem) ájfon mérete a két modellé közé esik. Na, ez látható az alábbi képen:

 

 

Másikon viszont az „új” iPhone az eddigi legnagyobb ellenfél, az S8-ak mellett áll hadrendbe. A Samsung készülékei a Galaxy S8 és S8 Plus méretei: 148,9 x 68,1 x 8,0 mm és 159,5 x 73,4 x 8,1 mm. Valahogy így:

 

 

Mindebből pedig az tűnik ki, hogy a megújuló almás telefon vastagabb lesz a 7-eseknél, de valamivel vékonyabb a samuknál. Hát, majd kiderül, hogy mennyire bizonyulnak igaznak a pletykák.

Forrás: AppleRider/ iDrop News

Kapcsolódó cikk:

MentésMentés


Kommentek megjelenítése