Új iPhone 8 klónok hátsó Touch ID-vel, különféle színekben

Almás Pletykák   |   2017.05.25 - 22:48   |   Írta: Pausch Rita   |   4901
25. máj Új iPhone 8 klónok hátsó Touch ID-vel, különféle színekben

Folytatódik az iPhone 8 pletykák áradása: újabb képek különféle színű „prototípusokról”.

Mivel a következő iPhone készülékekről a találgatások nagyjából mindig a legújabb iPhone bemutatója után kezdődnek, így mostanra már elég szép pletykaanyag gyűlt össze. Ming-Chi Kuo és egyéb elemzők, szakértők véleménye éri egymást újabb és újabb módozatokban, miközben Távol-Keletről érkeznek a különféle megbízhatónak nem éppen mondható képek. Mivel azonban a gyárak arrafelé vannak, így szinte minden egyes ilyen fotónál felmerülhet a gyanú, hogy ez most tényleg az.

Mert egyébként tény, hogy mindig kikerül előre az új iPhone külseje. Csak nehéz megmondani melyik az! Talán épp ez lenne? Aligha. A képek a kínai közösségi oldalon, a Weibón bukkantak fel. A pletyka szerint az iPhone 8-ként emlegetett modell prototípusait láthatjuk és az esetleges színeket.

A képek tanúbizonysága szerint igencsak szűkösre vett káva mellett méretes kijelzőben lehet reménykedni. Egyéb híresztelések szerint OLED-ben. Látható továbbá függőleges elhelyezkedésű duál kamera, ami a prémium készülékeknél már szinte kötelező elem mostanra. Evidens lenne, hogy az Apple sem felejti ki a jubileumi ájfónból.

Ezen képek érdekessége, hogy a Touch ID a hátlapra költözött. Picit fura megoldás lenne az Apple-től, hiszen a felhasználók nagyon máshoz szoktak, és a többi gyártó is inkább előre költözteti őket, de talán ez sem kizárt. Más szintén „igazi” prototípusokon ugyan elől láthattuk, de volt szó már a kijelzőbe integrált megoldásról is. Hát, legkésőbb majd a keynote-on úgyis kiderül. (Vagy a következő „igazi prototípus” képeken…)

Szintén kevéssé valószínű, hogy a nagy jövendölésekkel ellentétben a hátlapi üvegborítás lemaradna. Márpedig ezeken a képeken nemigen látható. Elvileg a vezeték nélküli töltéssel együtt emlegetik a félig dizájn, félig funkcionális elemet. Azonban, mivel tudjuk, hogy nem tudunk lényegében semmit, ezért adjunk ennek is egy esélyt!

Ami a színeket illeti, a felső képeken az újdonságszámban menő matt fehér és meghatározhatatlan felületű fekete színek mellett, az alsó képen megjelennek az arany, az elmaradhatatlan ezüst és a fényes kozmoszfekete is. Talán csak nem sikerült kilopni a gyárból, talán ezek teljesen csak egy kínai dizájner figyelemhajhász kamudarabjai (avagy a klónok támadása), vagy talán az Apple teljesen elfelejtkezett a csajok elengedhetetlen rozéaranyáról. (Elvégre egyáltalán nem népszerű színváltozat amúgy…) Lényeg, hogy a képeken egy rozéarany SIM-pöcök sincs.    

Olyan feltételezések is kapcsolódtak a képeken látható darabokhoz, hogy ezek korábbi prototípusok, amiken még finomítottak azóta. Mivel eléggé hasonlítanak áprilisban kiszivárogtatott prototípusokról készült dummy készülékekről készült képeken látható darabokhoz. Huh! Inkább hagyjuk!

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikk:   

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése