Mit nekünk iPhone 8? Már az iPhone 9-ről pletykálnak!

Almás Pletykák   |   2017.05.24 - 12:00   |   Írta: L Ferenc   |   3218
24. máj Mit nekünk iPhone 8? Már az iPhone 9-ről pletykálnak!

Egyelőre még a nyolcas iPhone sincs bejelentve, de egyes források már az utódjáról beszélnek.

Komoly várakozás előzi meg az Apple által várhatóan idén szeptembeben bejelentendő jubileumi iPhone-t: az eredeti almás okostelefon tizedik születésnapjára érkező iPhone 8 több tekintetben is komoly változást hozhat a jelenleg forgalomban lévő iPhone 7 és iPhone 7 Plus készülékekhez képest. Noha a vadonatúj iPhone 8, illetve az iPhone 7s és az iPhone 7s Plus bejelentéséig még hosszú hónapok vannak hátra, máris megkezdődött az iPhone 9-cel kapcsolatos pletykálgatás.

Ezek szerint a 2018-ban debütáló iPhone 9 várhatóan kétféle változatban lesz kapható, melyek közül az egyikben egy 5,28 colos, a másikban pedig egy 6,46 colos képátlójú érintőkijelző fog landolni. Mindkét panel a Samsung gyártósorain készül és az iPhone 8-ban lévő kijelzőhöz hasonlóan már nem LCD, hanem OLED technológiára épül. 

Míg a Samsung az iPhone 8 kapcsán várhatóan 80 millió OLED panelt szállít az Apple-nek, addig az iPhone 9-be már nem kevesebb mint 180 millió darabot. Ez olyan komoly mennyiség, hogy a Samsung állítólag egy külön gyártóüzemet épít emiatt. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése