Megújul a Facebook Messenger: sötét témát kap az applikáció

Alkalmazások - Játékok   |   2018.05.02 - 18:20   |   Írta: Máté Gergő   |   17547
02. máj Megújul a Facebook Messenger: sötét témát kap az applikáció

Mindenki a Facebook leendő randiszolgáltatásáról beszél, de még ennél is jelentősebb változások lesznek a Messenger applikációban.

A Facebook komoly változásokat tervez a Messenger applikációval kapcsolatban, és ez felhasználók millióit érheti sokként. Mark Zuckerberg azt ígérte, hogy minden eddiginél letisztultabb és könnyebben kezelhető lesz a Messenger app. 

"...amikor üzenetet küldesz egyszerű és gyors élményt szeretnél. Ezekre a gondolatokra összpontosítva teljes mértékben átdolgozzuk a Messengert" - mondta Mark Zuckerberg. 

Fontos megjegyeznünk, hogy ezek a változások nagyon hamar meg fognak történni, mivel a Facebook év eleje óta az új dizájnon dolgozik. A letisztultabb és egyszerűbb felhasználói élmény mellett a Facebook fejlesztőcsapata megerősítette, hogy lesz egy új sötét téma is, amelyet egyelőre csak "dark theme"-ként emlegetnek. Mindezek arra utalnak, hogy a Facebook újra egy egyszerű üzenetküldő applikációként szeretné definiálni a Messenger-t, nem pedig egy multifunkciós eszközként, melynek központjában a játékok és a hirdetések vannak.

Forrás: phoneArena

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése