Tim Cook: Több ponttal is győzhetett volna az iPhone X

Apple Hírek   |   2018.05.02 - 18:15   |   Írta: SzavaRicsi   |   2687
02. máj Tim Cook: Több ponttal is győzhetett volna az iPhone X

Voltak akiket megleptek a jubileumi iPhone eredményei, de azért vannak, akik valamivel többet vártak volna.

Az iPhone X-et övező kritikák, és a bevételeket illető találgatások margójára Tim Cook, az Apple vezetője a második negyedéves jelentésük után elmondta, hogy ne aggódjanak a jubileumi készülék miatt. Még mindig éppen olyan kapós, mint amilyen az indulásnál volt.

Cook szerint a vásárlók körében még ebben a negyedévben is minden héten az iPhone X volt a favorit.

Ami azt illeti, az iPhone X sikere egy korábban példátlan helyzetet hozott az Apple-nél, hiszen eddig még sosem fordult elő, hogy a kínálat legdrágább almás mobilja legyen egyben a legkelendőbb is. Elárulták, hogy valamelyest még a vezetőség egy részét is meglepték a mobilos zászlóshajó eredményei.

Tim Cook egy Super Bowl hasonlattal illette ezt, és a felhasználók elégedettségét a legdrágább iPhone-nal:

„Úgy gondolom, hogy ez egy olyan dolog, mint amikor az egyik csapat megnyeri a Super Bowlt. Talán azt szeretnéd, hogy valamivel több ponttal nyerjen, de mégiscsak megnyerte a Super Bowlt, és mi is így érzünk eziránt.”

Cook az iPhone X áráról csak annyit mondott, hogy a készülék értéke alapján lőtték be az árcímkét:

„Az általunk nyújtott érték alapján adjuk meg az árat. Az iPhone X a leginnovatívabb termék a piacon, teletömve olyan technológiákkal, amelyek előkészítik az okostelefonokat az elkövetkezendő évtizedre. Ennek fényében lőttük be az árat is.”

Cook azt is leszögezte, hogy továbbra is külön iPhone modellekkel célozzák meg a különféle felhasználói rétegeket, így nem kizárt, hogy idén is 3 okostelefont mutat be az Apple.

Forrás: MacRumors

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése