Újabb életet mentett az Apple Watch

Tech Hírek   |   2018.05.03 - 18:30   |   Írta: SzavaRicsi   |   4741
03. máj Újabb életet mentett az Apple Watch

Az orvosok szerint az almás okosóra nélkül a férfi nem élte volna túl a vészhelyzetet.

William Monzidelis, New York-i lakos éppen a családi üzletükben volt, amikor zavartan kezdte érezni magát. A férfi először elment a mosdóba, ahol vérezni kezdett, mielőtt a csuklóján lévő Apple Watch elkezdte figyelmeztetni, hogy azonnal orvosra lenne szüksége.

Ezek hatására Monzidelis a helyi kórház felé vette az irányt, miközben több testnyílásából is ömlött a vér. Édesanyja elmondása szerint a férfi az egész út alatt úgy festett, mint egy szellem, mivel időről időre elvesztette az eszméletét.

Ahogyan az a kórházban kiderült, a férfi fekélye kifakadt, és ennek volt betudható a heves vérzés. Az üzlettől a kórházig vezető fél órás úton Monzidelis a vérének 80 százalékát vesztette el, így azonnali átömlesztésre volt szüksége, mielőtt bármit kezdhettek volna a tünetek fő okozójával.

Az orvosok szerint ha nem az Apple Watch-on múlik, akkor a férfi nem éli túl a vészhelyzetet. Az eset csupán egy nappal azt követően történt, hogy Floridában egy tinédzser életét mentette meg az Apple okosóra. A kütyü szabálytalan szívritmusra hívta fel a fiatal figyelmét, amelyet mint később kiderült, egy májprobléma okozott.

Forrás: 9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése