Ezt lehet tudni az első Apple Music Super Bowl félidei show-ról

Apple Hírek   |   2022.09.26 - 22:17   |   Írta: Hidasi Ákos   |   12197
26. szept Ezt lehet tudni az első Apple Music Super Bowl félidei show-ról

Jövőre első alkalommal az Apple Music szponzorálásával lerül megrendezésre a SUper Bowl félidei műsora.

A nemzetközi ikon Rihanna áll az Apple Music Super Bowl félidei showjának középpontjában 

Tegnap az Apple Music, az NFL és a Roc Nation közös bejelentést tett, ami szerint a nemzetközi ikon, vállalkozó és filantróp Rihanna áll majd a State Farm Stadionban az Apple Music Super Bowl félidei showjának középpontjában az 52. alkalommal megrendezésre kerülő Super Bowl döntőn, 2023. február 12-én, az arizonai Glendale-ben. 

Az Apple Music Super Bowl félidei Show televíziós közvetítését a DPS produkálja majd, a producerek a Roc Nation és Jesse Collins lesznek, a rendező pedig Hamish Hamilton. A Roc Nation az élő előadás stratégiai szórakoztatóipari tanácsadójaként is tevékenykedik. 

"Rihanna egy generációs tehetség, egy szerény származású nő, aki minden alkalommal felülmúlta az elvárásokat. Egy olyan ember, aki a kis Barbados szigetén született, és aki minden idők egyik legjelentősebb művészévé vált. Self-made az üzleti életben és a szórakoztatóiparban" - mondta Shawn "JAY-Z" Carter. 

"Nagy örömmel üdvözöljük Rihannát az Apple Music Super Bowl Halftime Show színpadán" - mondta Seth Dudowsky, az NFL zenei vezetője. "Rihanna egy olyan művész, akit csak egyszer láthatunk egy generációban, aki egész karrierje során kulturális erőt jelentett. Alig várjuk, hogy Rihannával, a Roc Nationnel és az Apple Musickal együttműködve újabb történelmi jelentőségű Halftime Show-előadást nyújtsunk a rajongóknak." 

"Rihanna egy hihetetlen előadóművész, aki világszerte sok millió Apple Music-ügyfél kedvence" - mondta Oliver Schusser, az Apple Music és a Beats alelnöke. "Izgatottan várjuk, hogy Rihannával, a Roc Nationnel és az NFL-lel együttműködve a zene- és sportrajongóknak egy nagy jelentőségű show-t nyújthassunk - milyen hihetetlen művész az első Apple Music Super Bowl Halftime Show első Apple Music előadása."" 

Az elkövetkező hónapokban a rajongók exkluzív részletekre és ízelítőkre számíthatnak az Apple Music Super Bowl Halftime Show-t megelőzően, ha követik a @AppleMusic-et a TikTok-on, az Instagramon és a Twitteren. 

Ez az első év az Apple Music, az NFL és a Roc Nation közötti partnerségben. 

Az év elején a Super Bowl LVI Halftime Show, amelyben olyan úttörő zenészek szerepeltek, mint Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige és Kendrick Lamar, történelmet írt, és öt Creative Arts Emmy-jelölést kapott. A kritikusok által elismert előadás három Creative Arts Emmy-díjat nyert, köztük a Kiváló Variety Special (Live) díjat, ami a show számára minden idők első díját jelentette. 

A Super Bowl Halftime Show korábbi fellépői között volt többek között The Weeknd, Jennifer Lopez, Shakira, Justin Timberlake, Lady Gaga, Katy Perry, Bruno Mars, Prince és Madonna. 

Forrás: National Football League

Kapcsolódó tartalmak:
Kommentek megjelenítése