Képeken az iPhone 15 Pro Max és a 16 Ultra

Almás Pletykák   |   2023.05.23 - 09:05   |   Írta: L Ferenc   |   17537
23. máj Képeken az iPhone 15 Pro Max és a 16 Ultra

Vázoljuk, hogy hogyan festenek egymás mellett az Apple érkezőben lévő izgalmas új csúcstelefonjai.

Az Apple legutóbb tavaly szeptemberben dobott piacra új okostelefonokat, az iPhone 14 sorozat négy tagját, melyeket várhatóan idén szeptemberben menetrendszerűen követnek majd a 15-ös széria modelljei. Addig néhány hónap még hátra van, de már jó ideje renteget pletykát hallani a 2023-as új almás mobilokról, sőt, egyre több a jövőre érkező készülékekkel kapcsolatos pletyka is.

Idén várhatóan az iPhone 15 Pro Max lesz a legdurvább új Apple mobil, jövőre azonban előreláthatólag már iPhone 16 Ultrának fogják hívni a legütősebb telefont. A mellékelt képeken ez az érkezőben lévő két nagyágyú vehető szemügyre egymás mellett, egyelőre természetesen nem valódi fotókon, hanem a kiszivárgott információk alapján renderelt felvételeken. 

Az iPhone 15 Pro Max 159,8 milliméter magasnak és 76,7 milliméter szélesnek ígérkezik, illetve az elődeihez hasonló, 6,7 colos képátlójú érintőkijelzőt vonultat fel. Ezzel szemben az iPhone 16 Ultra állítólag már 165 milliméter hosszú, illetve 77,2 milliméter széles lesz, és az előlapját egy a jelenleginél hosszúkásabb képarányú, 6,9 colos képátlójú panel fogja uralni. 

Ezzel párhuzamosan várhatóan a kisebb testvérmodell, az iPhone 16 Pro is nagyobb lesz, ezen a készüléken várhatóan egy 6,1 helyett már 6,3 colos képátlójú képernyő teljesít majd szolgálatot. A kompakt almás mobilok közül az iPhone 16 Pro lehet az első, melyben nagy zoomátfogású periszkópos telefotó kamera lesz. Az idei 15-ös iPhone-ok közül ilyet még csak a legnagyobb méretű készülék, az iPhone 15 Pro Max vonultat majd fel. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése