Ilyen egymás mellett a négy új iPhone 13

Almás Pletykák   |   2021.07.12 - 08:55   |   Írta: L Ferenc   |   3620
12. júl Ilyen egymás mellett a négy új iPhone 13

A régi tokok nem lesznek jók az új készülékekre.

Már csak 2 hónap van hátra addig, hogy az Apple leleplezze a tavaly októberben debütált iPhone 12 széria utódját, a sokak által várva várt iPhone 13-as mobilokat. Ennek megfelelően egyre több a pletyka az újdonságokkal kapcsolatban, illetve egyre több az olyan felvétel is, melyen már szemügyre vehetők, hogy körülbelül hogyan festenek majd a valóságban az új telefonok.

Utóbbi elsősorban annak köszönhető, hogy az Apple nemrégiben kiküldte a 13-es sorozat dummyjait, vagyis működésképtelen demópéldányait azoknak a cégeknek, melyeknek jó előre tisztában kell lenniük az új okostelefonok külsejével. Ezek a cégek pedig értelemszerűen nem mások, mint a tokok gyártásával foglalkozó távol-keleti vállalatok. 

Ilyen dummyk vehetők szemügyre az alábbi felvételen is, melyen jól látható, hogy egymáshoz képest mekkora az iPhone 13 Pro Max, az iPhone 13 Pro, az iPhone 13, illetve az iPhone 13 mini, és hogy körülbelül hogyan mutat a hátoldaluk. 

Az elődmodellek tokjai egész biztosan nem lesznek jók az új almás mobilokra, egyrészt az eltérő kamerakialakítás, másrészt a módosított gombelhelyezés miatt. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése