Csalódás: egyelőre mégsem jön az új AirPods

Almás Pletykák   |   2021.03.16 - 09:22   |   Írta: L Ferenc   |   788
16. márc Csalódás: egyelőre mégsem jön az új AirPods

A harmadik generációs fülesre sajnos még sokat kell várnunk.

Az elmúlt hetekben többször is írtunk arról, hogy az Apple hamarosan vadonatúj termékeket fog bejelenteni. Erre várhatóan március 23-án, vagyis egy hét múlva kedden kerül majd sor, és eddig úgy tudtuk, hogy az újdonságok között egy fülhallgató is lesz.

A harmadik generációs AirPods érkezését sokan várják, a legfrissebb híradások viszont most arról szólnak, hogy ez a termék egész biztosan nem lesz leleplezve a jövő héten. A különböző Apple témákban mindig felettébb jól értesült Ming-Chi Kuo úgy tudja, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint az AirPods 3-at várhatóan csak az idei esztendő harmadik negyedévében fogják leleplezni, és a sorozatgyártás is csak ekkor kezdődik majd meg. 

A normál töltőtokos változatban 60 ezer forintos, vezeték nélküli töltőtokos kivitelben pedig 75 ezer forintos hivatalos listaáron kapható AirPods 2-höz képest változni fog a design, mely minden korábbinál jobban hasonlít majd a felsőbb kategóriában versenyző AirPods Pro külsejéhez. 

Az AirPods 3 előreláthatólag ugyanúgy gumiharang nélküli kivitelű lesz, mint az elődei. Újdonságnak ígérkezik a Spatial Audio támogatás, a fejlett zajszűrésről azonban sajnos továbbra is le kell mondanunk. Utóbbi a 100 ezer forintos listaárú AirPods Pro kiváltsága marad.

Régóta pletykálnak arról, hogy érkezőben az AirPods Pro következő generációja is. Ez az eddiginél jobban lekerekített külsejű high-end TWS termék állítólag az év vége felé mutatkozik majd be, és a legfrissebb pletykák alapján elképzelhető, hogy az új AirPods Pro és az új AirPods egyszerre kerül majd piacra.

Az Apple tavaly nem kevesebb, mint 90 millió AirPods terméket dobott piacra, ez a mennyiség azonban idén várhatóan 78 millióra fog csökkenni. Ennek oka elsősorban az egyre fokozódó konkurenciaharc, vagyis, hogy a piacon egyre több a remek ár/érték arányú rivális. A 235 ezer forintos AirPods Max nem túl kelendő, előrejelzések szerint 2021-ben várhatóan csak 1 millió példányt adnak majd el belőle.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése