Videón az iPhone 12 állítólagos készülékháza

Almás Pletykák   |   2020.09.14 - 11:30   |   Írta: ARPII   |   1832
14. szept Videón az iPhone 12 állítólagos készülékháza

Úgy néz ki végre összeáll a kirakós.

Már csak egy karnyújtásnyira vagyunk az iPhone 12 szériától, és ahogyan egyre közelebb kerülünk az egyelőre még ismeretlen októberi dátumhoz, úgy növekednek a kiszivárgott információk és képek. Láthattunk már eddig tokokatkijelző panelt és egyéb komponenseket, most pedig konkrétan a mobil vázára vethetünk egy pillantást, ez ugyanis a 6,1 colos iPhone 12 Pro állítólagos készülékháza.

 

A videót a népszerű YouTuber, EverythingApplePro osztotta meg Twitter oldalán, ezt Ti is megnézhetitek ezen a linken keresztül.

 

Az itt látott készülék minden bizonnyal egy Pro modell, legalábbis a három a kamera erről árulkodik, az arányok alapján pedig a 6,1 colos iPhone 12 Pro-ról lehet szó, ami ezek szerint szintén kap majd LiDAR szkennert. Ez azért is érdekes, mivel az eddigi pletykák arról szóltak, hogy az Apple csak a 6,7 colos iPhone 12 Pro Max modellt kínálja majd LiDAR szkennerrel, de ezek szerint mégsem ez lesz a helyzet.

A kupertínói cég már 2020 első felében mutatott be LiDAR szkennerrel szerelt eszközt, név szerint az iPad Pro-t, ami nagyban megnövelte a tablet AR (kiterjesztett valóság) nyújtotta lehetőségeit. Az iPhone esetében ez a szenzor nagyban növelheti a fényképezési funkciók tárházát is. A készülék jobb oldalán láthatunk egy területet, ami talán közrejátszik az 5G antennával, a SIM tálca pedig bal oldalra került, a hangerőszabályzó gombok alá. Maga a dizájn gyökeresen megváltozik majd, ugyanis elhagyják az iPhone 6 óta használt lekerekített vonalakat, és egy sokkal inkább iPad Pro-ra hajazó megjelenésre számíthatunk majd az iPhone 12-től.

 

A készülékházból ugyan nem derül ki, de több a napokban lévő pletyka szerint a 2020-as iPhone széria nem kap majd 120Hz-es képfrissítést. Ugyan eddig is eléggé megosztóak voltak az erről szóló pletykák, de mostanában a legtöbb kiszivárogtató és elemző arról beszélt, hogy a 12-es modellek az eddig megszokott 60Hz-es képfrissítéssel kerülnek gyártásba.

Az Apple holnap, azaz szeptember 15-én tart majd egy eseményt, azonban az eddigi információk alapján, ez csak az új Apple Watch(ok) és az új iPad bemutatására szolgál majd, iPhone-ról szó sem lesz. Így a cég egy teljesen különálló eseményen mutathatja majd be a telefonjait, októberben, ami közelebb is lesz a készülékek tervezett megjelenési dátumához. Ez szinte biztos, ugyanis maga az Apple is közzétette, hogy az idei iPhone-ok csúsznak pár héttel a megszokottól. Itt minden bizonnyal a korona szólhatott közbe a gyártásban, így az almás cég nem tudott volna elegendő eszközt elkészíteni az adott dátumra.

A 6,1 colos iPhone 12 Pro mellett másik három modellt is várhatunk majd, egészen pontosan egy 5,4 colos iPhone 12-őt, egy 6,1 colos iPhone 12 Plus/Maxot, a már említett 6,1 colos iPhone 12 Pro-t és a 6,7 colos iPhone 12 Pro Maxot. Ha bővebb információkat szeretnétek megtudni ezekről a készülékekről akkor kattintsatok erre a linkre.

Ti mit vártok az idei iPhone-októl, szeretnétek majd beruházni egyre? Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Forrás: MacRumors

 

Kapcsolódó tartalom:




Kommentek megjelenítése