Fotókon az iPhone 12 dummyk

Almás Pletykák   |   2020.06.22 - 09:20   |   Írta: L Ferenc   |   6019
22. jún Fotókon az iPhone 12 dummyk

Vázoljuk, hogy körülbelül hogyan néznek majd ki az idei új almás mobilok.

Az Apple utoljára tavaly szeptemberben mutatott be vadonatúj felsőkategóriás készülékeket, ez volt a boltok polcain mostanság is fellelhető aktuális iPhone 11 széria. Idén tavasszal egy széles tömegek számára elérhető árú és kompakt kialakítású készülékkel, a 2020-as modellévű és általunk is részletesen bemutatott iPhone SE-vel rukkolt elő az Apple, ami tulajdonképpen nem más, mint egy ráncfelvarrt iPhone 8.

Az amerikai gyártó legközelebb várhatóan idén ősszel rukkol majd elő új okostelefonokkal, a koronavírus járvány miatt az eredeti tervekhez képest várhatóan néhány héttel, esetleg néhány hónappal később érkező iPhone 12-es sorozattal. Az újdonságokról a közelmúltban több skiccet, tervrajzot és számítógépes látványtervet is láthattunk, most pedig feltűnt a színen néhány fotó, melyeken iPhone 12-es dummyk vehetők szemügyre.

Az Apple ősszel előreláthatólag négy új készülékkel fog előrukkolni, de a most érkezett felvételek közül az alábbin csak három újdonság látható. A bal oldali példány a legkisebb, melynek előlapját egy 5,4 colos érintőkijelző uralja, a középső modellben egy 6,1 colos képátlójú képernyő található, a jobb oldali legnagyobb modellben pedig egy 6,7 colos panel figyel. 

A 6,7 colos újdonság minden valószínűség szerint iPhone 12 Pro Max néven mutatkozik majd be. Az Y-OCTA technológia alkalmazásának köszönhetően minden korábbinál vékonyabb OLED kijelző felbontása 2778x1284 pixelesnek ígérkezik, ami 458 ppi-s pixelsűrűséget vetít előre. 

Az iPhone 12 Pro az előzetes híradások szerint egy 6,1 colos OLED panelt vonultat fel, mely a nagytestvérben lévő kijelzőhöz hasonlóan 10 bites színmélységű, illetve 120 Hz-es frissítésű. Ugyanekkora méretű, illetve hasonlóan 2532x1170 pixeles OLED kijelző kerül várhatóan az iPhone 12 Maxbe is, ebből az olcsóbb készülékből azonban kimarad a 10 bites színmélység és a 120 Hz-es frissítés.  Az iPhone 12-ben landoló 5,4 colos OLED képmegjelenítő 2340x1080 pixeles felbontásúnak ígérkezik. 

A mostani képek kiszivárogtatója szerint a dummyk kamera és notch kialakítása még nem 100 százalékosan pontos, de az egyéb részletek alapvetően stimmelnek. Megjegyzendő, hogy a korábbi pletykák arról szóltak, hogy csak az iPhone 12 Pro Max és az iPhone 12 Pro vonultat majd fel három kamerát, az iPhone 12 Max és az iPhone 12 pedig előrelátlhatólag csak két képalkotó modult fog kapni. Amennyiben hihetünk a pletykáknak, az idén ősszel érkező összes új iPhone 5G kompatibilis lesz. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése