Kétirányú vezeték nélküli töltést kaphat az iPhone 11 és iPhone 11 Pro

Almás Pletykák   |   2019.09.17 - 16:02   |   Írta: H.A   |   1438
17. szept Kétirányú vezeték nélküli töltést kaphat az iPhone 11 és iPhone 11 Pro

Elképzelhető, hogy a 2019-es iPhone 11 modellekben már működik a kétirányú vezeték nélküli töltés!

Az idei iPhone család megjelenése előtt sok pletyka felmerült, többek között az is, hogy a telefonok tudni fogják a kétirányú vezeték nélküli töltést.

Miután a Samsung zászlóshajói már fél éve rendelkeznek ilyen funkcióval, egész könnyen elhihető volt, hogy az Apple is elő fog rukkolni valami ilyesmivel. Aztán a bemutatón egy szó sem esett ilyesmiről és valószínűleg csalódott az, aki várta ezt a funkciót. Lehetséges azonban, hogy ezzel még nincs vége a történetnek.

Sonny Dickson szerint ugyanis az iPhone 11 és iPhone 11 Pro tartalmazza a kétirányú vezeték nélküli töltéshez szükséges hardvert, de a funkció szoftveresen letiltásra került.

 

Dickson információi a múltban már többször megbízhatónak bizonyultak, ezért érdemes most is foglalkozni vele. Ráadásul állítását nagyon hamar ellenőrizni tudja majd például az iFixit, miután megkaparintják az új telefonokat.

Egyesek szerint az alma logó is azért került a hátlap közepére, mert ezzel is jelezni akarta az Apple, hogy hova tegyük AirPods vagy Apple Watch eszközeinket töltésre.

Azért, hogy hagyjon magának egy kiskaput is Dickson, úgy zárja a tweetjét, hogy bizonytalan annak kapcsán, hogy a véglegesített telefonokban is benne maradt-e a kétirányú töltési lehetőség.

Egy biztos, valami bizonyára volt a háttérben ennek kapcsán, mert még a bemutató napján is ezzel kapcsolatban pletykált a két legmegbízhatóbb Apple hírforrás.

Ha Schrödinger kétirányú vezeték nélküli töltése helyett inkább arról tudnál meg többet, ami biztosan benne van az új telefonokban, akkor ezt a cikkünket olvasd el: Az Apple bemutatta az iPhone 11 Pro és Pro Max modelleket.

iPhone 11 és iPhone 11 Pro Árak és Vásárlás

Forrás: Szifon.com

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése