Belekóstolsz az Apple csúcsmobilok legújabb generációjába? Az iGlass nem hagy cserben!

Tippek és trükkök   |   2019.09.19 - 18:57   |   Írta: H.A   |   624

Az ország egyik legjobb kijelzővédője csak arra vár, hogy kézhez kapd az iPhone 11-et, vagy az iPhone 11 Prót – esetleg a Pro Maxot.

Büszkén jelenthetjük, hogy az Apple végre felnőtt az iGlass szintjére: a Pro kijelzővédő mellé már Pro telefont is lehet venni! Viccet félretéve, nemrég bemutatkoztak az új iPhone-ok, amik frissített kinézettel, brutális hardverrel és professzionális szintű kamerákkal csábítanak mindenkit, aki a váltáson gondolkodott. A telefonok nem csak belül, kívül is fejlődésen estek át: az Apple szerint minden idők legstrapabíróbb, legütésállóbb hátoldalát készítették el az iPhone történelmében, így egy fokkal nyugodtabbak lehetünk, amikor használjuk őket. Vagy mégsém?

Bár az igaz, hogy az iPhone 11, 11 Pro és 11 Pro Max strapabíróbb lett hátulról, elölről szinte semmi sem változott, már ami a biztonságot illeti. A telefonok Super Retina XDR panelje rekordot döntően fényes és színhű – de ha elejtik, ugyanúgy törik, mint akármelyik OLED-panel. Hogy miért is olyan nagy gond ez? Nos, ahogy azt az elmúlt évek tapasztalatai is megmutatták, az iPhone-ok kijelzőjét nem fillérekért cserélik. De olyannyira nem, hogy az iPhone X gyári kijelzőcseréje a mai napig belekerül akár 80-90 000 forintba, a Xs-é akár 120 000-be, a Xs Maxé pedig 140 000 forintba. Ezek után több, mint valószínű, hogy egy fedetlen iPhone 11 Pro Max egy szerencsétlen mozdulat után legalább 150 000 forintot fog felemészteni, ami önmagában is hatalmas összeg, de még többnek tűnik, ha tudjuk, hogy valójában az egész katasztrófa megelőzhető lett volna. De hogyan is? – kérdezhetnéd.

Nagyon egyszerűen – válaszolnám. Magyarország kedvenc iPhone-kiegészítő márkája, az iGlass ugyanis nem tétlenkedett, hanem villámgyorsan frissítette a termékvonalát, hogy mire holnap megkapják az emberek az iPhone-jaikat, az iGlass Pro és a többi társa már készen álljon arra, hogy megvédje őket. Mármint a telefonokat.

 

 

Megvan az a videó, amelyiken a srác kijön a boltból a világ első iPhone 6-osával, és a kibontás mozdulatával el is ejti? Namármost, ha ügyesebbek vagytok, mint ő (ami szerencsére nem túl nehéz), akkor egy-két plusz lépés megtételével már el is értétek, hogy abszolút stresszmentesen tudjátok élvezni az új telefon próbálgatásának örömét. Ezek a lépések pedig a következők: menjetek fel az iGlass oldalára, majd válasszátok ki, hogy milyen típusú fóliával szeretnétek ellátni a telefont. Mind a Standard, mind a kétszeresen ütésálló Double, mind a 3D-ben lekerekített iGlass 3D fólia elérhető már a legújabb modellekre, de természetesen az üvegfóliák non-plus ultrája, az iGlass Pro sem maradt ki sorból. Ezek után azt kell kijelölni, hogy az iPhone 11-re, iPhone 11 Próra vagy iPhone 11 Pro Maxra szeretnétek egyet a fóliák közül, és már rendelkezésre is áll a legjobb védelem, amit csak egy telefon kívánhat magának. Miután megjött, csak fel kell helyezni (de ez olyan egyszerű, hogy egy gyerek is meg tudja csinálni, így ezzel sem lesz gond), innentől pedig abban a tudatban lehettek, hogy csak komoly erőfeszítésekkel tudnátok tönkretenni az új iPhone-t – és ahogy tesztünk bizonyította, tényleg komolyan kell próbálkozni, hogy ez bekövetkezzen.

 

 

A legnagyobb biztonságot pedig úgy érhetitek el, hogyha az iGlass Pro mellett döntötök, hiszen a prémium anyaghasználat és a kimagaslóan nagy karc- és ütésállóság mellet az iGlass-esek kijelzőcsere-akcióval gondoskodnak róla, hogy tényleg nyugodt lehessen az álmotok. Ez úgy működik, hogyha mégis sikerülne a fólia alatt összetörni a telefon kijelzőjét, akkor az iGlass-esek állják a telefon kijelzőcseréjének 100, azaz 100 százalékát – ha pedig egy cég ennyire megbízik a saját termékében, akkor az nem alaptalan.

Ha a telefon védelme megvolt, akkor egy másik kellemetlen problémát is orvosolhattok egy úttal: bár az Apple már volt oly kegyes, hogy gyorstöltésre alkalmas fali csatlakozót tett a Pro modellek mellé, a kábelek maradtak ugyanazzal a fehér gumiborítással, ami hírhedt módon szeret fél év után darabjaira esni. Az iGlass Cable-t azonban más fából faragták: a fonott borításának hála mérföldekkel strapabíróbb, mint a gyári modell, mellé pedig MFi tanúsítvánnyal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a többi része is ugyanolyan jó minőségű, mint a dobozban érkező kábelé. Az iPhone 11 tulajok mindenképp menjenek vele egy kört, viszont aki Prót vett, az várjon még egy kicsit, hiszen a drágább modellek fali töltője USB-C típust használnak USB-A helyett.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése