Három éves lett az iGlass, minden termékükre 30% kedvezmény jár!

Tippek és trükkök   |   2019.05.09 - 21:41   |   Írta: H.A   |   2790

A három napos akció során jelentősen olcsóbban juthattok hozzá a brand összes termékéhez.

Három éves lett az iGlass, Magyarország kedvenc iPhone-os kiegészítőmárkája, a jeles alkalmat pedig hatalmas akcióval ünneplik: három napig minden egyes iGlass termékre 30% kedvezmény jár, szóval itt a soha vissza nem térő alkalom, ha eddig halogattad volna a bevásárlást. 

A telefonok védelme márpedig nem elhanyagolható dolog, ezzel remélem minden iPhone-tulaj tisztában van. Elég egyetlen rossz mozdulat, és munkánk gyümölcse, az imádott telefon máris darabokban. A kijelző mindenképpen, de az iPhone 8-től fölfelé már az egész hátlap ripityára tud törni, hiszen az egész készülék üvegből van, így már az is kérdéses lehet, meg tudják-e egyáltalán javítani. Éppen ezért elengedhetetlen kiegészítő manapság egy biztonságos kijelzővédő és tok, hisz ezek birtokában az iPhone egy emeletes esést is túlélhet, karcolás nélkül. Az iGlass-t pedig nem véletlenül választják annyian: termékeik számtalan tesztet álltak már ki, felhasználók ezrei köszönhetik telefonjaik és pénztárcájuk épségét az iGlass Prónak és Case-nek. Az iGlass Pro ráadásul olyan extrákat vonultat fel, mint a piacon teljesen egyedülálló kijelzőcsere-garancia, aminek keretein belül az iGlass kifizeti a telefon kijelzőcseréjét, ha mégis sikerülne összetörni a fólia alatt a panelt. Emellett az ujjlenyomat-taszítás, a karc- és ütésállóság és a 3D-s, lekerekített szélek szinte háttérbe is szorulnak, az iGlass Pro viszont tudja mindezt! Felhelyezése pedig - az összes többi fóliához hasonlóan - olyan egyszerű, hogy akár egy 8 éves is hibátlanul meg tudja csinálni - aki nem hiszi, ​járjon utána. Ha pedig mindez nem lenne elég, az iGlass Pro melletti utolsó érv még a kétkedőket is biztosan meggyőzni, hiszen minden csúcsfólia mellé ajándék iGlass Case tok jár, így két legyet üthettek egy csapásra. 

 

 

A Pro persze nem az egyetlen opció, ha a kijelzővédelemről van szó: ha nem jön be a csúcsmodell, akkor választhatod a dupla védelemmel rendelkező iGlass Double-t, a széleken különösen védett iGlass 3D Roundot, vagy ha egy sima, biztonságos kijelzővédőt szeretnél, akkor az iGlass Standardot

 

 

Ha a telefonod előlapját már biztonságban tudod, akkor következhet a tok, az iGlass pedig itt sem esik zavarba: az iGlass Case ütésállósága a legszerencsétlenebb, levegőben pörgő, hatalmasat csattanó ejtések karmai közül is ki tudja menteni a telefont, mindeközben még a koszt is taszítja. A vastag, puha TPU anyagból készült tok kellemesen simul az ujjak közé, letisztult dizájnja miatt pedig bármelyik iPhone-on remekül fest. Az iGlass fóliákkal persze 100%-ban kompatibilis, úgyhogy a kombinált iGlass Pro és Case egy szinte bombabiztos telefont eredményez. Kés, helikopter és egy Ferrari sem tudott igazán elbánni velük, viszont ha te mégis megtennéd, akkor már cserélik is a kijelzőt - mire feleszmélsz, az iPhone-od ismét ragyogó kondícióban van. 

 

 

Egy szó mint száz, ennél tökéletesebb alkalom nem nagyon fog adódni, hogy prémium minőségű védelmet biztosíthass az iPhone-od számára. Sőt, nem csak az iPhone-od számára: az iGlass Apple Watch kijelzővédője ugyanazt tudja, mint az iPhone-ra szabott nagytestvérek, mindössze a világ legnépszerűbb okosórájára szabva. Ha nem hiszel nekem, nézz meg egy-két tesztet, utána már nyugodt szívvel repülhetsz rá a legjobb kijelzővédőkre és tokokra. A telefonod meg fogja köszönni, illetve te is megköszönöd majd a múltbeli önmagadnak, miután lecsekkoltad, mennyit kellett volna fizetned egy javításért, miután elejtetted a mobilt. 

Kapcsolódó cikkek: 




Kommentek megjelenítése