Mától elérhető a Call of Duty: Mobile iOS-re

Alkalmazások - Játékok   |   2019.10.01 - 22:34   |   Írta: ARPII   |   4145
01. okt Mától elérhető a Call of Duty: Mobile iOS-re

Közel egy évet váratott magára, de megérte.

A PUBG Mobile nagy riválisa, a COD: Mobile ma végre elstartolt Androidon és iOS-en is, a rajongók legnagyobb örömére. Az FPV játék egy a már a Call of Duty-tól megszokott kiegészített univerzumban játszódik, ahol megtalálhatjuk a legnépszerűbb térképeket, karaktereket és fegyvereket a korábbi játékokból.

 

 

Az Activision a Tencent’s Timi Studio-val közösen fejlesztette a játékot, amit még 2018 végén jelentettek be, amikor a PUBG Mobile már nagy sikernek örvendett. Ezután nem sokkal, a fejlesztők kiadtak egy publikus béta verziót a battle royale játékból, most pedig már mindenki számára elérhető az egész világon, amennyiben a megfelelő telefonnal rendelkezik. A játék hivatalos oldalán nem találtunk listát a támogatott eszközökről, azonban annyit elárultak hogy folyamatosan dolgoznak azon, hogy minél több játékos számára legyen elérhető a játék. Az App Store-ban 5S-től fölfele van meghírdetve, de az eddigi tapasztalok alapján azt tudjuk mondani, hogy célszerűbb a 6-ostól fölfele letölteni. 

Amennyiben már nem bírtok többet várni, az esetben erről a linkről Ti is letölthetitek a játékot, jó szórakozást kívánunk!

Forrás: HasználtAndroid.hu

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése