iPhone 13 és 13 Pro teszt - by Handras

Videók   |   2021.10.06 - 19:45   |   Írta: H.A   |   1488
06. okt iPhone 13 és 13 Pro teszt - by Handras

András leforgatta az idei iPhone 13 tesztet, de most az érdekesség kedvéért az egész videót egy iPhone 13 és 13 Pro-val rögzítette!

Megérkezett az iPhone 13 és az iPhone 13 Pro is. Egy hétig nyúztam őket, hogy kiderüljön, ráncfelvarrást, vagy jelentős fejlesztéseket kaptak-e az új készülékek.

Idén is eljött a szeptember, amit simán csak drága hónapnak hívok, ugyanis ilyenkor érkeznek azok a kütyük amiket használok és cserélek folyamatosan, hogy friss maradjak. GoPro, iPhone, Apple Watch, DJI drónok, de hát a képminőségnek ára van, én pedig mindig is igyekeztem a lehető legjobb minőséget nyújtani a nézőimnek, vagy régen a blog olvasóimnak.

Szóval kis késéssel de befutottak az új iPhone-ok az iSTYLE-tól én pedig elkezdtem gondolkozni, hogy milyen tesztvideót forgassak róluk. Mivel sok időm nem volt mostanában, az első ötleteim valami egyszerű videó körül forogtak, de aztán győzött a maximalizmus és elmentem az alföldre forgatni, hogy ne csak virágokat meg a macskámat kelljen nézegetni a videóban. Nehezítésként az összes vágóképet és a beszédet is iPhone-nal vettem fel, így mondhatni, hogy igazából is egy iPhone videó lett. A vágáskor nem nyúltam hozzá a színekhez, egyik snittet sem stabilizáltam utólag, gyakorlatilag az látható, ami lejött a telefonokról. A hangot kulün vettem a megszokott mikroportommal, különben elég visszhangos lett volna. Na jöjjön a sokadik iPhone tesztem:

 

 

Forras: Handras.hu

Kapcsolódó tartalom:

 


Kommentek megjelenítése