Powder: egy újabb reklámvideó az Apple-től

Videók   |   2020.02.02 - 15:04   |   Írta: Kosztalma   |   715
02. feb Powder: egy újabb reklámvideó az Apple-től

A „Shot on iPhone” kampány keretein belül az Apple egy újabb téli videóval lepett meg minket, mely az iPhone 11 Pro kamerájának képességeit emeli ki.

A videóban hódeszkázókat figyelhetünk meg és nem is akármilyeneket, hanem igazi profikat. Természetesen az iPhone 11 Pro kamerájához az ilyesmi illik igazán.

 

”A Winter X Games hódeszka verseny négy résztvevőjét (Red Gerard, Danny Davis, Kimmy Fasani és Ben Ferguson) nézhetjük meg, amint a még sosem érintett szűz hófedte Baldface Lodge lejtőit fedezik fel British Columbia-ban” - írja az Apple a videó YouTube leírásában

A Baldface Lodge kicsivel több mint 2 kilométer magasan helyezkedik el a Selkirk hegységben. Megközelíteni egyáltalán nem gyerekjáték, általában hójáróval vagy helikopterrel juttatják fel a csúszni vágyókat.

A felvétel különlegessége, hogy 4 különböző szemszögből lett rögzítve:

  • a légi felvételeket helikopterről/drónról készítették
  • voltak rögzített pontok a pályákon
  • a hódeszkázók is tartottak a kezükben iPhone 11 Pro-kat
  • valamint a hódeszkázókra is volt rögzítve egy másik iPhone 11 Pro

A videóból egyértelműen látszik, hogy hozzáértő kezekben csodákra képes az iPhone 11 Pro kamerája, de a teljes képhez hozzátartozik, hogy ezen rengetegen dolgoztak, valamint a telefonok profi stabilizálást és extra lencséket is kaptak feladatuk ellátásához.

Épp ezért ha kézből próbálsz hasonló felvételeket elkészíteni, lehet hogy közel se lesz ennyire impresszív a végeredmény.

Ennek ellenére jók ezek a videók az Apple-től, mert megmutatják, hogy hozzáértőknél rengeteg kiaknázandó lehetőség van egy iPhone 11 Pro-ban.

Kapcsolódó cikkek:

Forrás: szifon.com


Kommentek megjelenítése