Költségcsökkentő flottás árak, saját tulajdonjog és kamatmentes részlet a HasználtAlma felhasználóknak! #Frissítve

Tippek és trükkök   |   2022.02.03 - 18:21   |   Írta: N Marcell   |   11054

FRISSÍTVE: A Kedvező Üzleti flotta a koronavírus-járvány alatt is a lehető legbiztonságosabb szolgáltatást nyújtja a tagjainak.

A Covid-19 pandémia rengeteg ember életét forgatta fel fenekestül, aminek hatását természetesen a cégek, és azon belül a flották is megérezték. A járvány ezért szinte minden flottás előfizetőre veszélyt jelent: hogyha sokan állnak el a fizetéstől, akkor mindenki bajba kerül. Ez pedig a hagyományos flottáknál katasztrofális lehet, hiszen egy esetleges csőd bekövetkezésekor a flotta viszi magával a kártyát is a süllyesztőbe, mivel előfizetéskor a tulajdonjoga a flottánál maradt. Ilyen bukás mostanában többször is előfordult, rengeteg kellemetlenséget okozva azoknak, akik csak egy biztonságos, flottás áras mobilelőfizetést szerettek volna.

A Kedvező Üzleti Flotta ebben különbözik a többiektől: a kártya tulajdonjoga nem a flotta, hanem a felhasználó nevén marad, így sokkal nagyobb biztonságot nyújt a jelenlegi bizonytalan időkben. Az érvényes HasználtAlma regisztrációval rendelkező felhasználók pedig olyan extra kedvezményeket is élvezhetnek a kockázatmentes flottás tarifákon felül, mint a kedvezményes belépés, illetve a kamatmentes részletfizetés egy darab új eszköz vásárlásakor. A csomagok váltásának lehetősége természetesen bármikor fennáll, a belépéskor mindössze egy év hűség vállalása kötelező.

A flottába belépők az alábbi csomagok közül válogathatnak:

Az árak tájékozató jellegűek, és változhatnak a szerződés megkötésekor

További részletekért és válaszokért küldjetek nekünk levelet e-mailben, vagy látogassatok el a Kedvező Üzleti Flotta Facebook oldalára, és lépjetek be a Facebook csoportba!

 


Kommentek megjelenítése