Black Friday az iGlass-nél: szerezd be kedvenc kiegészítőidet 30% kedvezménnyel!

Tippek és trükkök   |   2019.11.21 - 18:58   |   Írta: H.A   |   2204
21. nov Black Friday az iGlass-nél: szerezd be kedvenc kiegészítőidet 30% kedvezménnyel!

Elszakíthatatlan kábel, majd’ törhetetlen fólia, minőségi tokok - ráadásul a pénztárcád is meg fogja köszönni, ha most vásárolsz.

A Black Friday alkalmából az iGlass is komoly leárazásokkal készült, hogy az okosan vásárlók jelentős összegeket spórolhassanak meg az ünnepi időszak előtt - legyen szó akár ajándékokról, akár saját maguk meglepéséről. Az ország kedvenc kiegészítőmárkájának összes terméke kedvezményesen szerezhető be a mai napon, ráadásul az árcédulák is úgy rövidülnek, akár csak a nappalok: akár a teljes ár 30%-a kerül le a legjobb minőségű üvegfóliákról, kábelekről és telefontokokról. Lássuk, miből válogathatunk!

 

iGlass Pro

A legstrapabíróbb üvegfólia, ami csak egy iPhone-ra felkerülhet: lekerekített szélek, prémium anyaghasználat és egy különleges garancia védik a telefont a mindennapok megpróbáltatásaitól. Ez a garancia pedig tényleg garantálja, hogy nyugodt legyen az álmunk: ha valahogy mégis összetörne a fólia alatt a telefon (amit egyébként igencsak macerás kivitelezni), akkor az iGlass állja a kijelzőcsere 100, azaz 100%-át! És bár a biztonságtudat megfizethetetlen, most mégis olcsóbb lett: az iGlass Pro már 7192 forinttól megvásárolható. 

 

iGlass 3D Round

Az iGlass 3D Round észrevehetetlenül simul rá a telefon íveire, különleges, 3D-s lekerekítettsége miatt pedig a gyakran gyenge pontnak számító sarkok és szélek is megfelelően ütésállóak. A légies üvegfólia már 3992 forinttól elérhető!

 

iGlass Double

Ha csak a legmasszívabb védelem a megfelelő számodra, ne keress tovább: az iGlass Double kétszeres ütés- és karcállóságával szinte tankká varázsolja az iPhone érzékeny kijelzőjét. Az iGlass Double az üvegfóliák Fort Knox-sza: sem szemből, sem oldalról nem hatol be rajta semmi, még az ujjlenyomatokat is taszíja. Az iGlass Double már 3992 forintért a tiétek lehet.

 

iGlass Standard

Ha nem kellenek az extrák, csak az egyszerű, megbízható védelem, akkor az iGlass Standard lesz a megfelelő választás. A fólia mindent tud, amit egy fóliának tudnia kell: tökéletesen átlátszó, remek minőségű üvegből, ami megvédi az iPhone-t az ütésektől és karcoktól. Nem szeszélyeskedik, nincs vele gond, csak teszi a dolgát - ráadásul már 3192 forinttól beszerezhető.

 

iGlass Case 

Az iGlass Case a tökéletes tok, ha hajlamos vagy elejteni a telefonodat! Egyszerű, letisztult kinézetével nem rondítja el az iPhone dizájnját, az esésektől és a karcoktól pedig az utolsókig védi. Még a kijelző is biztonságban van egy iGlass Case jelenlétében, hiszen gondosan kialakított formaterve miatt nem hagyja, hogy a telefon (ha arccal lefelé teszik le) az alatta lévő felülettel érintkezzen. Az ütésállósághoz, ujjlenyomat-taszításhoz és letisztult dizájnhoz kellemes tapintás is társul, ami miatt öröm kézbe venni a telefont - az iGlass Case-ből 3992 forintos kezdőár mellett szerezhettek be.

 

iGlass Cable

Ez a kábel fogta magát, és egy huszárvágással kivett egy rendkívül idegesítő aspektust az iPhone-használatból: a rövid idő után szétfoszló, tönkremenő töltőkábeleket. Ahogy a tesztek is megmutatták, az iGlass Cable tényleg szakíthatatlan, jól bírja azt a tekerést-gyűrést, ami oly gyorsan kivégzi a gyári Lightning kábeleket - a strapabíróságot az Apple is aláírta, hiszen a kábel MFi-tanúsítvány kapott, ami a legmegbízhatóbb, legminőségibb termékek megkülönböztető jele. Fonott dizánja, csomósodásmentes kialakítása és prémium minősége minden iPhone-tulaj számára remek választássá teszi, most mindössze 4792 forintért beszerezhető. 

 

Nézzetek körül az iGlass webshopjában

 

Kapcsolódó cikkek: 
Kommentek megjelenítése