iPhone szerviz: ha a 16-17. kerületben laksz, ne is menj tovább!

Tippek és trükkök   |   2019.11.03 - 16:20   |   Írta: H.A   |   4175

A Huaweijavítás már bizonyított a Droidos telefonokkal, és készen áll rá, hogy a környék iPhone-jait is rendbe tegye.Az iPhone-ok szervizelésénél fontos szempont, hogy minél gördülékenyebb legyen: ha bármi gond va

n a telefonnal, sokkal nehezebben veszi rá magát az ember hogy megjavíttassa, hogyha ehhez egészen Budapest belvárosáig kell zarándokolni. A 16-17. kerület lakói pedig korábban éppen erre kényszerültek, hiszen csak az Örs vezér terén van olyan hely, ahol megbízhatóan, gyorsan és kedvező áron meg tudják javítani Apple gyártmányú mobiljaikat. Hitték ők.

Igaz, a Huaweijavítás nem az iPhone-ok javításáról lett olyan kedvelt, mint amilyen; főleg a kínai gyártó termékeinek gatyába rázásával mutatták meg, hogy mennyire szakszerűen tudják kezelni azt, ha valami félremegy egy telefonnal kapcsolatban. Ez azonban nem azt jelenti, hogy más téren ne lennének képesek ugyanezt a minőséget hozni, hiszen az Apple termékeit is ugyanakkora szakértelemmel javítják, mint a Huawei-ét. Ekkor pedig miért verekednéd be magad a főváros forgatagába, ha helyben is ugyanolyan (sőt, jobb minőségű) szolgáltatást kaphatsz?

 

 

A több mint 10 év tapasztalat és nagy hozzáértés jellemzi a szervizt, ahol a biztos kezek közt hagyhatod meghibásodott iPhone-odat vagy iPadedet, legyen szó akár törésről, beázásról, vagy más eredetű hibáról. Gyorsan és szakszerűen orvosolnak minden hibát, hogy a készülék minél korábban ismét szolgálatba állhasson, és ezt a szolgálatot minél tovább folytathassa: minden javítást akár helyben, a szervizben meg lehet várni. Természetesen garancia is jár minden javításra, a felhasználók lelki békéjének teljességéért: minden javításra fél év garanciát vállal a szerviz, ha ezen időszakon belül menne tönkre a munkájuk, azt ingyen és bérmentve kijavítják. Sőt, HasználtAlma olvasóként még érdemesebb hozzájuk vinni az elromlott telefont, hiszen

„aki erre a cikkre hivatkozva viszi el megjavíttatni elromlott iPhone-ját, az fél év helyett egy év garanciában részesül!”

Nagy szakértelem, megbízható javítás, gyors munka és jó ár, mindezt a szomszédban - mi kellhet még? Nincs olyan indok, ami miatt ne lenne jó döntés. Ha pedig beüt a krach, és elromlik az iPhone, akkor nincs is más teendő, mint ellátogatni a Pesti útra, ahol már 10 éve vár a megoldás - csak rád vár, hogy betoppanj. És ha betoppantál, ne felejtsd: HasználtAlma olvasóként egy teljes év garanciát kapsz!

 

A szerviz pontos címe, elérhetősége:
Budapest 17. kerület, Pesti út 70/9
Nyitvatartás: hétfő-péntek 9:00-18:00
Telefon: +3670-388-41-26

Galéria képek


Kommentek megjelenítése