Nincs többé szakadt iPhone-töltő: az iGlass Cable megérkezett!

Tippek és trükkök   |   2018.10.31 - 07:22   |   Írta: H.A   |   8811
31. okt Nincs többé szakadt iPhone-töltő: az iGlass Cable megérkezett!

Egy iPhone töltő, ami sosem szakad el, törik meg vagy csomósodik? Lehetséges? Mostantól igen!

Minden iPhone-os nevében bátran ki merjük jelenteni, hogy óriási szükség volt már az iGlass új termékére. Mától kapható ugyanis az iGlass Cable, az ultra strapabíró, szinte elszakíthatatlan töltőkábel, amely véget vet az iPhone kábelekkel való végtelen szenvedésnek.

Van, aki évente több töltőt is „elfogyaszt”, van, akinek épp csak elkezdett szétválni és van, akinek csak szét fog – ez a probléma azonban előbb-utóbb csaknem minden almást elér. Hiába imádjuk az Apple termékeinket, az átlagosan fél évig tartó gyári töltőkábelük évek óta az egyik legnagyobb gyengeségük.

Az iGlass Cable-lel mindennek végre vége szakad! Persze nem szószerint – az extra erős kábel gyakorlatilag szakadásmentes, ráadásul a csomósodástól sem kell tartanunk. A különleges anyaghasználat nemcsak az iGlass-től már megszokott prémium kinézetről és tapintásról, hanem az egyedülálló strapabíróságról is gondoskodik. Ezzel a töltővel nem kell óvatoskodnunk: az iGlass Cable-t még nagy nyomás alatt, szándékos feszítgetéssel sem sikerült elszakítani.

A kábel 120 cm hosszúságú és eredeti Apple Lightning csatlakozóval felszerelt (MFi), így az iPhone mellett iPad és iPod készülékek töltésére is kiválóan alkalmas. Ezenkívül fejlesztett hajlíthatósággal készült, az iPhone-ok tökéletes védelmének érdekében pedig garantáltan illeszkedik a már jól ismert iGlass tokokkal.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése