Magyarország egyik legjobb iPhone kiegészítő márkája - iGlass

Tesztek   |   2018.05.15 - 16:13   |   Írta: H.A   |   5363
15. máj Magyarország egyik legjobb iPhone kiegészítő márkája - iGlass

Régóta keressük a megfejtést arra, hogy vajon melyik iPhone-kiegészítőkkel járunk a legjobban mi, almások.

Épp ezért összesítettük eddigi teszteredményeinket, melyek alapján végre bátran ki merjük jelenteni: jelenleg az iGlass kijelzővédő üvegfóliái és tokjai az egyik legjobb minőségűek és a legszínvonalasabbak a hazai piacon az Apple kiegészítők között.

Hogy miért jutottunk erre az eredményre?

Először is megemlítenénk, hogy a magyar cég már több mint 10.000 elégedett vásárlóval büszkélkedhet – ennyi iPhone-os pedig biztosan nem téved. Vevőktől és ismert emberektől egyaránt naponta érkeznek a pozitív visszajelzések termékeikről. Az iGlass prémiumként hirdeti kiegészítőit, melynek igazáról nemcsak számos Apple-guru és teszter, hanem mi magunk is többször meggyőződtünk már. A 9H felszíni keménységű üvegfóliák ugyanolyan hatékonyan védenek a nagyobb ütődésektől és esésektől, mint a karcok és az ujjlenyomatok ellen. De megéri a befektetés az iPhone-osoknak? Számunkra így nem is kérdés.

Bár manapság rengeteg üvegfólia és tok közül választhatunk, van még valami, ami kivételesen egyedivé teszi az iGlass-t a piacon: igen, a garanciáról beszélünk! Magyarországon teljesen egyedülálló módon minden termékre karc- és buborékosodás-garanciát vállalnak, azaz, ha fóliád karcosodik vagy fellevegősödik, ők azonnal kicserélik azt. Ami pedig még ennél is meggyőzőbb, az a kijelzőcsere- garancia: ha 3D Round vagy PRO fóliájuk alatt betörne a kijelződ (bár ezt nehezen tudjuk elképzelni), a kijelzőcsere 100, vagy akár 110%-át kifizetik! 

Mindent összevetve tehát mi az iGlass termékeit ajánljuk, ha valóban iPhone-odhoz méltó minőségű és jó ár-érték aránnyal rendelkező kiegészítőket keresel. További információért és vásárlásért látogass el honlapjukra vagy Facebook / Instagram oldalukra, ahol kérdéseidet is bátran felteheted nekik.


Kommentek megjelenítése