Tökéletes védelem az iGlass tokok jóvoltából

Hardver Hírek   |   2017.10.26 - 21:47   |   Írta: Alma_PR   |   82971
26. okt Tökéletes védelem az iGlass tokok jóvoltából

Korábban már többször is írtunk az iGlass prémium kijelzővédőiről, most azonban egy egészen hihetetlen szintre emelték a szolgáltatásaikat.

Hogy miért merem kijelenteni, hogy jelenleg az iGlass a legjobb választás, ha kijelzővédelemről van szó?! Tudniillik jelenleg csak ők vállalnak 1 év garanciát az általuk forgalmazott kijelzővédő üvegre. Ha ez idő alatt levegős lesz vagy betörik, akkor a srácok minden probléma nélkül küldenek egy újat. És ez nem minden! Az iGlass Pro üvegfóliákra továbbá, 110%-os garanciát vállalnak, ami annyit jelent, hogyha a fólia alatt betörik a kijelzőt is, kifizetik a teljes képernyő csere árát valamint a teljes szerviz szolgáltatás árának 10%-át készpénzben megtérítik. További tájékoztatás céljából keressétek az iGlass csapatát.

Nemrégiben bejelentették, hogy érkeznek az új szilikon tokjaik is. Így minden igényt ki elégítő védelmet tudnak biztosítani imádott iPhone-jainkhoz. Sokszor érkezik hozzánk is olyan kérdés, hogy egy adott gyártó tokja kompatibilis-e az iGlass fóliákkal. Ezzel a termékkel az iGlass 100%-ban garantálja a kompatiblitást, egyszóval, megvan a tökéletes választás, ha iPhone védelemről beszélünk. Jelen pillanatban egységesen 5 900 Forintba kerülnek a tokok minden modellre, iPhone 5/5S/5C/SE, iPhone 6/6S, iPhone 7/8 és az összes Plus készülékre, elérhető fekete, fehér, pink, piros és türkizkék színben. 

Bátran ajánljuk mindenki figyelmébe az iGlass Facebook oldalát is.

 

Kapcsolódó cikkek:

iGlass tok vásárlás

MentésMentésMentésMentésMentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

Galéria képek

iGlass Tok
iGlass Tok
iGlass Tok
iGlass Tok  Pink
iGlass Tok  Red
iGlass Tok  Pink iPhone 8
iGlass Tok  Fekete iPhone 8
iGlass Tok  egységes árak

Kommentek megjelenítése