26. okt Tökéletes védelem az iGlass tokok jóvoltából

Tökéletes védelem az iGlass tokok jóvoltából

Hardver Hírek           2017.10.26 - 21:47           Írta: H.Alma_PR           75043

Korábban már többször is írtunk az iGlass prémium kijelzővédőiről, most azonban egy egészen hihetetlen szintre emelték a szolgáltatásaikat.

Hogy miért merem kijelenteni, hogy jelenleg az iGlass a legjobb választás, ha kijelzővédelemről van szó?! Tudniillik jelenleg csak ők vállalnak 1 év garanciát az általuk forgalmazott kijelzővédő üvegre. Ha ez idő alatt levegős lesz vagy betörik, akkor a srácok minden probléma nélkül küldenek egy újat. És ez nem minden! Az iGlass Pro üvegfóliákra továbbá, 110%-os garanciát vállalnak, ami annyit jelent, hogyha a fólia alatt betörik a kijelzőt is, kifizetik a teljes képernyő csere árát valamint a teljes szerviz szolgáltatás árának 10%-át készpénzben megtérítik. További tájékoztatás céljából keressétek az iGlass csapatát.

Nemrégiben bejelentették, hogy érkeznek az új szilikon tokjaik is. Így minden igényt ki elégítő védelmet tudnak biztosítani imádott iPhone-jainkhoz. Sokszor érkezik hozzánk is olyan kérdés, hogy egy adott gyártó tokja kompatibilis-e az iGlass fóliákkal. Ezzel a termékkel az iGlass 100%-ban garantálja a kompatiblitást, egyszóval, megvan a tökéletes választás, ha iPhone védelemről beszélünk. Jelen pillanatban egységesen 5 900 Forintba kerülnek a tokok minden modellre, iPhone 5/5S/5C/SE, iPhone 6/6S, iPhone 7/8 és az összes Plus készülékre, elérhető fekete, fehér, pink, piros és türkizkék színben. 

Bátran ajánljuk mindenki figyelmébe az iGlass Facebook oldalát is.

 

Kapcsolódó cikkek:

iGlass tok vásárlás

MentésMentésMentésMentésMentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentésGaléria képek

iGlass Tok
iGlass Tok
iGlass Tok
iGlass Tok  Pink
iGlass Tok  Red
iGlass Tok  Pink iPhone 8
iGlass Tok  Fekete iPhone 8
iGlass Tok  egységes árak

Kommentek megjelenítése
Több Apple hír
19. okt

Két új iPhone XR bemutató érkezett – videó

Apple Hírek

Bemutatkozik az idei "olcsó", színes iPhone.

Bővebben

19. okt

Így válhat a hasznodra a Siri Shortcuts

Apple Hírek

A legnépszerűbb alkalmazások már kezdik kibontakoztatni a Shortcuts-ban rejlő lehetőségeket. Lássuk, hogy mikre képesek a "Rövidítések".

Bővebben